| MadelinePeters a întrebat:

Aş vrea să fac o poveste pe Wattpad. Puteţi să-mi daţi idei originale, vă rog? Ce le-ar place oamenilor?

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Daca n-ai idei de ce ai mai vrea sa scrii?

| FaraNumePls a răspuns:

Salutare, ai putea prezenta oamenilor c-am cum este țara în prezent ( partea frumoasa) cu evenimente si lucruri de genu' :
-Modă
-Cancan ( ce mai fac vedetele)
Si multe altele.
Sper ca te-am ajutat!
Succes, funda? happy

| BlackRose03 a răspuns:

-scrie-ti propria viata privita din perspectiva altei persoane;
-o poveste trista de iubire dintre 2 jucarii;
-istoria unei tari parca scoasa din basme ce a ajuns sa dispara din cauza rautatii oamenilor si a razboaielor;
-povestea unei femei sarace care ajunge sa isi piarda mama(ultima persoana pe care o mai avea alaturi) si sa isi descopere perechea, un barbat pe care il stia din copilarie in aceeasi situatie financiara ca ea.Aceasta ajunge sa il iubeasca si descopera ca fratele sau vitreg care o abuzase in copilarie a iesit din inchisoare.El o cauta, cand o gaseste ea il omoara accidental.Barbatul pe care il iubeste o ajuta sa isi ascunda crima odioasa, zi din care iubirea dintre cei doi dispare si apar cosmarurile si frica. Timpul trece si el munceste in permanenta s-o ajute sa-si termine studiile in strainate.Cand reuseste nu se mai intoarce la el, il lasa in urma si se casatoreste cu unul din cei mai bogati barbati ai lumii cu scopul de a ajunge in varful societatii. Tinta ei este sa fie prima doamna.Barbatul pe care il lasase in urma cauta razbunare, o gaseste si se foloseste de toate modalitatile s-o faca sa esueze.In final ea isi indeplineste scopul dupa mai multe crime si regrete.El este impuscat de aceasta si ea se sinucide.Barbatul supravietuieste si se intoarce in casa unde au locuit, casa plina in acel moment doar cu amintiri.

Nu prea am idei, dar sper sa te ajute. happy