Dupa 10 ani de relatie aveti si voi o varsta la care sunt mai potrivite bijuteriile, o excursie romantica ceva... nu jucarii de plus
Man, dupa 10 ani de relatie... fa-i o declaratie de dragoste pe care sa o vada toata lumea, sa fie pe ceva in mijlocul multimii, sa o vada toti, sa stie ca este cea mai importanta fata din lume pentru tine. Eu asa as face ^_^
Ati putea merge intr-un loc frumos si sa luati cina impreuna, doar voi doi.
Poti sa-i iei si ursuletul de plus si un buchet mare de trandafiri.
Salut! Nu sunt fata, dar cred ca te pot ajuta. Eu zic ca ai putea sa inramezi o poza frumoasa cu voi doi, o poza de care sunteti legati, pe langa ea ar merge si-o scrisoare cu cele mai frumoase ganduri ale tale pentru ea. Si mai poti alege lucruri care va leaga sentimental. Nu trebuie sa te bazezi pe lucruri materiale, cel mai mare ursulet, cel mai scump ceas si asa mai departe!
Eu unei prietene i-am facut cadou o bratara personalizata cu un mesaj frumos gravat pe banut de inox si chiar i-a placut. Inoxul nu se innegreste si nici nu se deterioreaza in timp. Poti gasi multe modele pe pagina:https://www.facebook.com/eventsandgifts. Persoanelor dragi, in general, le place sa primeasca lucruri personalizate si care sa ramana amintire.