| Georgiana12345690 a întrebat:

As vrea sa fiu mai scundă se poate? Iubitul meu este mai scund ca mine si ma simt nasol.Ce sa ma fac?crying

12 răspunsuri:
| Andreilsm a răspuns:

Ar trebuii sa fii fericita așa cum esti. sunt multe cupluri care au problema asta dar nu vad unde e problema..este perfect normal. fruntea sus și svt laughing

| RAY a răspuns:

laughing laughing laughing ce drama pe voi copii

| Plato a răspuns:

Doamne, multi mai ai...
Intr-adevar, foarte grava problema.

| Lioana a răspuns:

Nu poti fi mai scunda. Singura sansa sa ajungi la aceeasi inaltime cu acel baiat ar fi sa mai creasca el.

| Adry05 a răspuns:

Daca tot de frustreaza atat de ce te-ai mai bagat cu el in relatie?

| anonimmmm4444 a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie.
La inceput ma simteam si eu naspa, dar dupa aceea mi am dat seama ca nu conteaza asta atata timp cat ne iubim. In plus, chiar daca sa spuneam ca lumea comenteaza, nu ar trebui sa ii iei in seama deoarece gura lumii e rea si nicioadata nu va putea fi oprita.
Conteaza ca voi doi sa va iubiti si sa va acceptati asa cum sunteti. Nu ar trebui ca niste cm sa te faca sa nu l mai iubesti or something.
Incearca sa pui iubirea voastra mai presus de orice.
Bafta multa si sa va tina.

| Andreeush a răspuns:

Nu ai ce să faci.
Trebuie să te accepți așa cum ești.
Nu poți să scazi în înălțime.

| Raven a răspuns:

Dacă el nu se simte prost, nu văd de ce te-ai simți tu. Nu există soluții, ce-ai vrea să-ți spun să-ți tai picioarele?
N-ai nicio garanție că veți rămâne toată viața împreună așa că de ce atâta stres?

| Donsavas a răspuns:

Sa ia hormoni de creștere el dacă are nevoie, de la doctor sau mergi la un chirurg sa te opereze.
Ma rog, daca va va tine relația, înălțimea chiar nu conteaza. El sa fie mare din alte puncte de vedere, ca bărbat. Tu sa fii mândră că esti frumoasa si inalta. Asa sunt mai toate modelele si iubitul tău sigur se mândrește cu asta. De era deranjat nu mai avea treaba cu tine.

| darrio2007 a răspuns:

Cauta-ti alt iubit mai inalt.

| IgnatVictor a răspuns:

Nu poti sa faci nimic, in afara sa accepti situatia sau sa iti schimbi partenerul, apoi pe urmatorul sa il selectezi in functie de dorintele tale. Nu recomand partea asta.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu se poate!
Cauat-ti un iubit mai inalt si ai rezolvat problema, ori mergi cocosata...si esti mai scunda ca el.