| irina222 a întrebat:

As vrea sa iau 2 kilograme in plus. Cum sa fac acest lucru? Si as vrea sa fac sa`mi creasca mai repede sanii?
Cum sa fac astea?

Răspuns Câştigător
| viatadecacatt a răspuns:

Daca vrei sa te ingrasi mananca dulciurilaughing
Iar sanii nu te grabi sa iti creasca, o sa ai destul timp sa ai si sanii mari.

9 răspunsuri:
| bosculopulos a răspuns:

Pai baga si tu mai mult la ghiozdan si redu miscarea fizica timp de o saptamana.fii putin mai sedentara.sau sex

| ana0metalhead a răspuns:

T a te ingrasa mananca mai mult si mai gras...si sa lenevesti

pentru sani am auzit ks buni morcavii si mararu.

acum nu stiu... u incearcawinking

baftaa

| Silvia a răspuns:

E usor sa te ingrasi.Mananca produse de fastfood [dar repede ca vor astia sa puna taxa de viciu pe ele laughing], dulciuri, mancaruri bogate in calorii mai mult decat de obicei.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii ceea ce e legat de kg, ar trebui sa consumi produse cu multe calorii! dar ceea ce e legat de sini :sincer nu stiu!

| MihAelA_1847 a răspuns:

Daca vrei sa te ingrasi trebuie sa mananci fastfood-uri si diverse 'sortimente'de mancaruri grase.
Cat despre sani, ai destul timp sa iti creasca, nu te grabii.

| anonim1_9817 a răspuns:

Pentru sani: mancamorcovi ceapa si bea bere

iar pentru ingrasat: ciocolata macare de la fastfood si mancak seara

| AsU_2581 a răspuns:

Pentru ingrasat manca de 3 ori pe zi pana te saturi...si cu sanii daca ai preten zii sa se joace cu eiwinking. merge 100%. eu de cand ma joc cu sanii lu pretena iau cam crescutbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te ingrasi, automat o sa ai sanii mai mari happy.

| Atotstiutorul a răspuns:

Pentru sanii exista o crema de marit sanii, te interesezi la farmacie dar secretul consta ca in timp ce te masezi cu crema aia pe sani trebuie sa spui cam asa: vine vine primavara.si o sa iti creasca peste noapte!