Scrie pe jos pe strada, sa fie vizibil de la geam.
Sau daca tii neaparat sa ii scrii pe masina... Incearca cu cheia pe capota.
Sau cu o surubelnita pe parbriz.
Atunci vei intelege cat de multe te iubeste...
Mai bine ii scrii un biletel si il pui la stergator.Cu scrisul pe interior.Cine stie ce ruj folosesti.Si nu mai iese decat cu ciocanul.
sa inteleg ca vrei sa ii faci o surpriza mai neplacuta, avand in vedere ce propunere pe care o ai tu, si nu mai zic cat am ras cand am vazut si celalalte raspunsuri )
Vrei sa pari genul ala de overly attached girlfriend? O sa il sperii, il indepartezi si il bagi la banuieli!
Daca e gamer, jackpot, i-ai un joc, ai de unde alege; pasionat de tehnologie? un ceas, ceva, poate un suport de masina pentru telefon, sunt multe variante, nu imi vin acum in minte, un simplu search pe google e destul.
O cina, un film, nu stiu poate si un mers la patinoar, la un muzeu, la teatru, ceva iesit din comun, dar nici exagerat. Gesturile mici conteaza si o sa ii mearga direct la inima. Surprizele exagerate o sa aiba efectul invers decat cel dorit.
Nu scrie cu ruj pe masina poate o sa trebuiasca sa o revopseasca, in schimb poti sa ii lipeste pe parbriz stickere in forma de inimioara, vreo 100-200 ar fi suficiente
Scrie pe hartiute de birou motivele pentru care il iubesti si le lipesti pe masina, personalizezi o lenjerie de pat imprimand o pooza cu tine pe cearceaf sau perne, personalizezi o cana sau un breloc, cam asta e tot ce am in minte acum
Pregateste-i o seara de neuitat.O camera plina de lumanari parfumate, pregateste un film bun la care sa va uitati impreuna.sa puteti adormi unul in bratele celuilalt superb:* E tot ce am in minte acum