| Eu4EverX a întrebat:

As vrea sa imi aranjez cumva parul pentru revelion dar habar nu am cumthinking imi puteti da va rog niste siteuri cu freze mai noi...sau niste idei va roghappy...mentionez ca am parul lung si putin ondulat.

6 răspunsuri:
| Butsilee a răspuns:

Dar daca il lasi asa ce are? thinking i asi tu un catalog de la un salon thinking cumpara o revista thinking si mie imi place bretonul :X si tuns in v sau asa zisa "scara pisici' laughing, tunsa bob dar e un risc ca poate nu iti sta bine thinking

| white_2190 a răspuns:

Parerea mea este sa il indrepti.sau sa il faci ff ondulat...nu trebuie neaparat sa iti aranjezi parul intr'un mod deosebit...trebuie doar sa te simti bine in pielea ta happy distractie placuta

| Bianca206 a răspuns:

Ai putea alege de aici : http://www.hairstyle.com/celebrity-hair-styles/gallery-long.htm; dupa parerea mea, ai putea sa ti-l pui pe bigudiuri, un par lung si ondulat arata destul de bine! :) distractie placuta.

| вυттєяƒℓу ƒℓу αωαу -» a răspuns:

In primul rand trebuie sa tii cont foarte mult de cum esti imbracata. In functie de cat de eleganta este rochia, asa trebuie sa se prezinte si coafura ta. Gandeste-te putin cum ai arata daca ai avea o rochie neagra luxoasa si pretentioasa si parul lasat liber pe spate.De altfel, foarte important atunci cand iti alegi o coafura, trebuie sa iei in calcul daca ti se potriveste sau nu. De exemplu, daca ai forma fetei alungita, evita sa porti cocuri inalte care nu fac decat sa sublinieze si mai mult acest fapt. Daca ai un chip rotund, incearca o coafura care sa-ti incadreze chipul intr-un mod armonios.Parul lung este un atu atunci cand vine vorba de coafuri elegante si asta pentru ca iti da posibilitatea sa te joci si sa experientezi, indiferent daca ai parul cret, ondulat sau drept.Pe de alta parte, atunci cand iti alegi o coafura, aceasta trebuie sa fie definita de elementul-surpriza. Pana la urma, atat Craciunul cat si Revelionul nu sunt zile obisnuite si presupun un tratament mai special. Astfel, ca sa te faci remarcata, incearca sa-ti aranjezi parul diferit de stilul tau obisnuit. De exemplu, daca ai parul cret il poti indrepta, iar un par drept poate fi ondulat.
Daca alegi sa petreci Revelionul la restaurantul unui hotel, intr-o atmosfera luxoasa si pretentioasa, atunci si coafura ta va trebui sa fie pe masura asteptarilor. Gandeste-te ca asa cum exista un dress code in anumite locatii pe care le frecventezi, aceleasi reguli se aplica si cand vine vorba de par.
:X:X:X:::::::::::::*:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mereu mi'l fac drept(cu plac) asa ca de rev il ondulezbig grin
Nu'mi fac nici o coafura.doar schimb modul de a il aranja si il ondulezlove struck

| Eli03 a răspuns:

Buna! Cuafura se alege si dupa cum te imbraci... Ai putea sa-ti faci o coada de,, peste " pentru ca ai parul lung si va arata nemaipomenit :x http://frumusete.ele.ro/......11754.html
Poti sa il indrepti sau chiar sa-ti faci niste bucle http://www.google.ro/......tp?/imgres Orice ai purta sau orice ti-ai face la par, trebuie sa te simti comod si bine! Petrecere frumoasa! funda :x?