Prea mult timp 2 ani...
Nu stiu ce vede la tine ca sa-i fi iubita la 13 ani eu personal la 18 ani m-as face de ras daca as avea o iubita de 13 ani ar rade toti de mine. Daca vrei sa fiti doar prieteni e ok gaseste-ti un iubit de seama dat sau maxim vreo 16 ani
Aveam un iubit de 14 ani si ce-l de 18 de care imi place, m-a vazut cu el si dupa m-a sunat si incepuse cu chesti de ge genu ..mei u ma inseli pe mine cu ala nu tie rusine, eu sunt singurel cine sa ma vrea pe mine si chesti, dar eu daca aveam prieten atunci nu am putut sa ii zic ca il plac mult. de fapt il iubeam si cand mi-a zis pa, a zis hai ca il aduc pe cumnatu acasa ca fratimiu era cu el. si peste ceva timp eram cu o fata ne plimbam si ne-am oprit vorbeam cu un baiat si el a venit la noi si el a zis pai eu am venit sa vorbesc cu bianca ma, numai poate sa vorbeasca omu cu o fata se certau ei. si acum are, iar prietena.dar este una dintre cele mai bune prietene ale mele si asta e. dar are de fapt 17 impliniti prin ianuarie.
Intrearea este:''Daca imi place de un baiat care sta la un bloc distanta de mine si este mai mare ca mine cu 1 an nu stiu cum fac sa ii spun ceea ce simt!''
Fabianiba întreabă: