| Baiattt a întrebat:

As vrea sa imi dati sfaturi in legatura cu : cum as putea sa ma motivez singur si sa merg mai departe chiar daca sunt la pamant si vad ca parca nu am nicio sansa.
Chiar daca vad ca viata nu e asa cum mi-o doresc si de exemplu nu sunt realizat si imi merge prost peste tot, vreau singur sa imi spun ca pot reusi,ca trebuie sa ma pun pe treaba, ca esti cel mai tare si nu trebuie sa te dai batut si etc.
As vrea sa imi dati exemple din acestea(citate sau exemple sau ce sunt ca poti, trebuie sa lupti si etc) sa imi pot spune singur ca sa nu cedez si sa ma pun pe treaba ca pot reusii si etc.
Problema este ca nu stiu ce sa imi spun, ca si cum as motiva pe cineva straight face si de accea cer ajutorul vostru.

3 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Https://www.youtube.com/user/traiescsazambesc
https://www.youtube.com/user/StudioB2kBS
Buna! aici poti vedea mai multe vloguri in care cei 2 vorbesc despre viata.Sunt doarte foarte folositoare! O sa iti placa mai mult decat niste citate.

| okayhey a răspuns:

In situatia aceasta sunt si eu. Eu incerc sa gandesc optimist, stiu ca tot raul e spre bine. Incearca sa gasesti ceva ce te motiveaza. Uite cateva citate ce sper sa te ajute:
"Mulţi dintre oamenii care eşuează în viaţă sunt persoane care nu au realizat cât de aproape au fost de succes în momentul în care au renunţat."
"Dimensiunea succesului tău este măsurata de puterea dorinței tale, de mărimea visului tău și de cum gestionezi dezamăgirile pe drumul către succes."
"Ești înconjurat de soluții simple, evidente, care te pot ajuta să-ți majorezi venitul, puterea, influența și succesul. Problema e că tu nu le vezi."
"Ca să evoluezi, trebuie să fii dispus să-ți faci prezentul și viitorul diferit de trecut. Trecutul tău nu este destinul tău."
"Toate necazurile pe care le-am avut, toate supărările şi obstacolele m-au întărit… Poate nu-ţi dai seama atunci când ţi se intamplă, dar să ţi se întoarcă spatele poate fi cel mai bun lucru pentru tine."
"Spending today complaining about yesterday, won't make tomorrow any better."

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!