La un salon,daca la asta te refereai. Nu inteleg de ce vrei sa iti faci acolo piercing. In primul rand, nu este vizibil, iar in al doilea, este dureros cand ti-l faci si chiar urat sa ai un pierce acolo. Plus ca va trebui sa ai foarte mare grija de el, si nu cred ca te vei dezbraca tu mereu pentru a te da cu crema
Un piercing nu trebuie sa fie facut doar ca sa fie vizibil, stiu ca ai raspuns in 2012 la asta dar m-am enervat citind. Poate nu e dureros, si chiar daca ar fi, unul in ureche sau in nas tot dureros e, deci dupa logica ta n ar mai trebuii sa isi faca oamenii piercinguri ca dor . Eu am in sfarcuri si tin sa mentionez ca dor de 10 ori mai putin decat o simpla gaura in ureche. Normal ca tipa era constienta ca trebuie sa aiba grija de el, dimineata, seara cand folosesti toaleta nu te dezbraci? Nu cred ca i ar fi fost greu si sincer sper ca l a facut, sigur arata misto
Piercingurile in general starnesc controverse, iar cele genitale, cu atat mai mult.
Daca vrei sa iti faci un piercing in zona genitala, pe langa faptul ca trebuie sa fii majora, ia in considerare si urmatoarele aspecte:
1. Asigura-te ca piercingul ti-l face o persoana cu experienta si bun renume in domeniu. Locul exact al piercingului poate fi destul de critic.
2. Informeaza-te foarte bine inainte de proces, despre normele de dezinfectare. Acele folosite trebuie sa fie de unica folosinta, altfel exista riscul sa te alegi cu o hepatita B, C sau HIV. Curatarea acelor cu alcool sanitar nu este suficienta! Celelalte instrumente trebuie sterilizate pe loc, intr-un sterilizator.
3. Informeaza-te si despre tratamentul de dupa piercing. Ai dreptul la instructiuni tiparite, in care sa fie explicat in ce fel se trateaza o rana infectata.
4. Nu scoate piercingul daca s-a infectat, pentru ca rana se poate inchide. In cazul acesta, se va inlocui piercingul cu o sarmulita sau o ata, pentru ca rana sa nu se inchida si puroiul sa poata iesi. Fa o vizita imediata la medic sau inapoi la studioul la care ti l-ai facut.
Am gasit si asta: http://www.tattooflorin.ro/piercing-intim.html
Tu intrebarea asta ai pus-o la misto nu?
Nu inteleg pentru ce iti trebuie pierce si mai ales in zona intima?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
teiuby0 întreabă: