| Cristina_3547 a întrebat:

As vrea sa imi fac un piercing in buric... ce avantaje si desavantaje are?
Cum sa ii conving pe ai mei sa ma lasa sa mi'l fac?
P. S : am 15 ani jumate tongue

Răspuns Câştigător
| demonel a răspuns:

Si eu am tot 15 ani si am renuntat la ideea asta:in primul rand parinti nu sunt niciodata de acord(stiu cum e), piercing-ul este o prostie deoarece nu vei fi privita ca pe o persoana respecatabila a societatii(nu ca ar conta acum dar pe viitor conteaza foarte mult), inspira neicredere fata de altii, dupa ce ti-l faci (daca ti-l faci )parinti sunt dezamagiti de tine si te vei simti prost dispusa ca nu iai ascultat, mai aveam 10min sa-mi fac dar am renuntat cand am vazut privirea tatalui meu.

un singur avantaj ai avea daca ai face prostia asta:sentimentul de triunf in lupta contra parintilor (care va fi inlocuit rapid ce sentimentul de tristete pe care l-am enumerat mai sus)si poate putina publicitate la scoala si pe strada

insa eu nu as prea vrea sa am o elatie de lunga durata cu tine

si ce am zis mai sus se aplica si la tatuaje

fiecae on a fost nascut intr-un corp perfect din oricare punct de vedere nu are rost sa ti-l mutilezi draga ai incredere in mine ca stiu cum e!

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Dezavantaje: o sa te doara, o sa ai nevoie de metode suplimentare de igiena, iti cresti riscul sa faci infectii locale, iti va ramane semn permanent, cine te vede va cam rade de tine fiindca o copila de 15 ani cu piercing e foarte caraghioasa.
Avantaje: multi barbati vor vrea o noapte de sex cu tine, nici unul mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uhu, ești o mică târfuliță în devenire. Crede-mă că nu mă uit altfel la o fată cu o bârnă în buric/buză/oriunde altundeva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa renunti in timp la ideea cu piercingul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e ceea ce iti place, asta e cel mai mare avantaj, ai grija sa nu te infectezi, spala locul in fiecare zi, chiar de 2 ori pe zi, nu purta haine stramte si incearca sa iei o solutie easypiercing pentru protectie. In rest, daca esti in bucuresti, vei gasi pe www.getwild.ro o promotie super, gauri gratis!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am piercing in buric de la 12 ani.si am multe gauri in urechi.acum 5 luni mi-am facut un tatuaj imens pe spate cu un tigru si vreau sa-mi fac si pierce in limba. de ziua mea parintii mei miau daruit un mic cadou: sa-mi fac un tatuaj dupa ureche, cu niste stele si asta s-a intamplat la 11 ani! de ce sa nu te lase si pe tine sa-ti faci pierce la 15 ani? fii increzatoare big grin :* mult succes iar daca nu te lasa contacteazama la id-ul: alexandra_93love...ai sa vezi ca ai sa ai pierce! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu stiu... si eu vreau dar aceeasi problema cu parintii...
dezavantaje sunt multe...
mai bine lasawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci. fata eu zic sa iti faci pentru ca nu conteaza ce spune lumea. daca tie iti place de ce sa nu'ti faci si nu te lua dupa toata lumea. ex:"Uhu, ești o mică târfuliță în devenire. Crede-mă că nu mă uit altfel la o fată cu o bârnă în buric/buză/oriunde altundeva." asta e mentalitatea romanilor si asta nu'mi place la ei ca sunt foarte inchisi la minte...si un piercing la buric arata f sexi si feminin. Si saptamana viitoare o sa'mi fac si eu ca imi i'a mami piercing de buric tongue. Sfatul meu : FA'TI PIERCINGUL! La revedere. pup! :*:*:

P. S. : am 17 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vazut barbati care au piercing in buric.Is considerati gay cei care au asa ceva? ca as vrea si eu sa imi fac gaura in buric dar sunt indecis

| Popa_Andreea_1989 a răspuns (pentru anonim_4396):

Fa ti si iubitu meu are chiar eu l am sfatuit sa si faca

| chris_7812 a răspuns:

Naspa rau.Nu ai nici un avantaj.Dezavantaje exista. Sper ca parintii tai sunt cu capul pe umeri.hihihih.