Si eu am tot 15 ani si am renuntat la ideea asta:in primul rand parinti nu sunt niciodata de acord(stiu cum e), piercing-ul este o prostie deoarece nu vei fi privita ca pe o persoana respecatabila a societatii(nu ca ar conta acum dar pe viitor conteaza foarte mult), inspira neicredere fata de altii, dupa ce ti-l faci (daca ti-l faci )parinti sunt dezamagiti de tine si te vei simti prost dispusa ca nu iai ascultat, mai aveam 10min sa-mi fac dar am renuntat cand am vazut privirea tatalui meu.
un singur avantaj ai avea daca ai face prostia asta:sentimentul de triunf in lupta contra parintilor (care va fi inlocuit rapid ce sentimentul de tristete pe care l-am enumerat mai sus)si poate putina publicitate la scoala si pe strada
insa eu nu as prea vrea sa am o elatie de lunga durata cu tine
si ce am zis mai sus se aplica si la tatuaje
fiecae on a fost nascut intr-un corp perfect din oricare punct de vedere nu are rost sa ti-l mutilezi draga ai incredere in mine ca stiu cum e!
Dezavantaje: o sa te doara, o sa ai nevoie de metode suplimentare de igiena, iti cresti riscul sa faci infectii locale, iti va ramane semn permanent, cine te vede va cam rade de tine fiindca o copila de 15 ani cu piercing e foarte caraghioasa.
Avantaje: multi barbati vor vrea o noapte de sex cu tine, nici unul mai mult.
Daca e ceea ce iti place, asta e cel mai mare avantaj, ai grija sa nu te infectezi, spala locul in fiecare zi, chiar de 2 ori pe zi, nu purta haine stramte si incearca sa iei o solutie easypiercing pentru protectie. In rest, daca esti in bucuresti, vei gasi pe www.getwild.ro o promotie super, gauri gratis!
Eu am piercing in buric de la 12 ani.si am multe gauri in urechi.acum 5 luni mi-am facut un tatuaj imens pe spate cu un tigru si vreau sa-mi fac si pierce in limba. de ziua mea parintii mei miau daruit un mic cadou: sa-mi fac un tatuaj dupa ureche, cu niste stele si asta s-a intamplat la 11 ani! de ce sa nu te lase si pe tine sa-ti faci pierce la 15 ani? fii increzatoare :* mult succes iar daca nu te lasa contacteazama la id-ul: alexandra_93love...ai sa vezi ca ai sa ai pierce! :*
Deci. fata eu zic sa iti faci pentru ca nu conteaza ce spune lumea. daca tie iti place de ce sa nu'ti faci si nu te lua dupa toata lumea. ex:"Uhu, ești o mică târfuliță în devenire. Crede-mă că nu mă uit altfel la o fată cu o bârnă în buric/buză/oriunde altundeva." asta e mentalitatea romanilor si asta nu'mi place la ei ca sunt foarte inchisi la minte...si un piercing la buric arata f sexi si feminin. Si saptamana viitoare o sa'mi fac si eu ca imi i'a mami piercing de buric . Sfatul meu : FA'TI PIERCINGUL! La revedere. pup! :*:*:
P. S. : am 17 ani
Am vazut barbati care au piercing in buric.Is considerati gay cei care au asa ceva? ca as vrea si eu sa imi fac gaura in buric dar sunt indecis
Fa ti si iubitu meu are chiar eu l am sfatuit sa si faca
Naspa rau.Nu ai nici un avantaj.Dezavantaje exista. Sper ca parintii tai sunt cu capul pe umeri.hihihih.
creatza_8637 întreabă: