| Aleka99 a întrebat:

As vrea sa imi infiintez o trupa.Si am nevoie de un tobosar.Care ar trebui sa fie calitatile lui.Adica dupa ce criterii ar trebui sa aleg? Multumesc anticipat.

7 răspunsuri:
| gohsty a răspuns:

Pai: ar trebui sa simta ritmul, sa colaborati placut adica sa va intelegeti intre voi.Ritumul e foarte important.trebuie sa se contopeasca perfect insturmentul lui cu vocalul si restul melodiei.Un sfat separat: nu pune un lider, astfel vor fi certuri.Incearca sa fiti uniti intre voi si uneori cand va certati admite ca tu ai gresit chiar daca nu e asa fiindca orgiliul nu e mereu ceva bun.Eu am fost intr-o trupa eram la vocal dar nu a durat decat 2 ani fiidca apoi s-au certat toti intre ei si nu am putut sa ii impac.Tobosarul trebuie sa.nu stiu cum sa zic sa il vezi fericit alert asa diferit cand canta.Nu doar ca da in niste "chesti". Pune-l pe o melodie de a ta preferata sa bata ritmul(saupe una rock usor de exemplu simple plan welcome to my life

| Aleka99 explică (pentru gohsty):

Aham, si totusi cand il aleg, ar trebui sa tin cont de ritm, rapiditate, si evident pasiune, nu?

| gohsty a răspuns (pentru Aleka99):

Daphappy trebuie sa le aibe pe toate 3 ca de exemplu daca are pasiune dar nu simte ritmul degeaba.Dar in ce priveste rapiditatea nu e neaparata nevoie ca de exemplu daca o sa canti ceva mai usor nu trebuie sa depaseasca ritmul!happy Succes! pana acum cum mere?

Inca suntem la stadiul planurilaughingPana incpem auditiile avem nevoie de vreo 50 de milioane pentru instrumente, accesorii si sonorizare.

Sponsorizare cred ca ma pot interesa eu.Cunosc un profesor de muzica care lucreaza la conservatorul de muzica, poate cunoaste pe cineva sa va ajute.Dar sigur aveti talent?laughingsa nu ma fac si eu de ras si voihappy daca

Suntem pe cont propriu, desi iti multumesc.

Ok happy eu am vrut sa te ajut urcum. Sper sa va mearga binehappy eu scriu poezii si sper sa gasesc si eu un sponsor:-