Decii, in primul rand, ar trebui sa ai putin freza asa cum e pe "trend", odata cu aceasta schimbare ar trebui si stilul vestimentar schimbat daca nu cumva ai unul "cool" sau stiu eu, stilul "cool" ar consta in jeansi, chiar si colorati, un tricou dragutt, cu scris care simbolizeaza ceva, mai simplut cum vrei dar sa fie mai colorat, in functie de jeansi asortezi tricourile, dar sa nu uitam, poate fi si mai frig afara, deci peste acel tricou ar trebui un jerseu sau chiar o geaca de trening cool, nu foarte lunga, evident nu doar tricouri poti lua, de asemenea o bluza draguta, mai pe corp nu foarte larga... Aaa, si ceva foarte importat sunt papuci, acestia trebuie sa fie ceva tenesi, adidasi la baieti nu se mai poarta asa mult, dar gasesti si adidasi cool, care ii vei asorta cu cele de mai sus dar sa fie intotdeauna curati! Era sa si uit, desigur cand mergi la o petrecere mai sofisticata poti lua o camasa simpla, stii fara buzunarul acela din stanga, la care ii poti pune un papion, camasa merge bine cu acei "tenesi" de piele intoarsa, cred ca ai ideea de care zic, gasesti in orice magazin acei "tenesi", dar sa nu uitam, camasa merge cu cu tenesi normali! Dar depinde de care sunt, dar in mare parte cam toti merg. Pe langa stitul propus de mine ar trebui sa te adaptezi si cu gandirea. Si nu uita sa aplici acest stil cat mai repede, acesta sigur le place fetelorr, deoarece eu chiar sunt fata, si mai mult ca sigur o sa de-a roade, dupa varsta esti deja la liceu, si sigur si la liceul la care esti sunt baieti cu "still", ai putea cere parerea lor sau doar pur si simplu sa-i copiezi sau doar sa te inspiri. Sper ca te-am ajutat cu ceva. Dar as avea si o intrebare sau chiar mai multe. Acum ce stil ai? si de ce ai vrea sa-l schimbi?
Am citit si eu restul intrebarilor pe care le-ai pus. Chear crezi ca daca iti schimbi stilul o sa te placa:O...nu prea cred ..Sii app Camasi Nu Camesii
ale0409 întreabă: