Citesti si incerci sa intelegi logic fiecare lege si regula de circulatie din Legislatia Rutiera, iar dupa ce termini cartea te apuci de facut chestionare, ca abia atunci vei stii ce este corect si ce nu.
In ce priveste cate ore de invatat trebuie sa ai zilnic, depinde numai de timpul tau liber.
Buna.
Invata lucrurile logic nu mot-a-mot.
Te va ajuta mult sa citesti din aceasta carte https://www.libris.ro/......46815.html - explica bine autorul legislatia.
In paralel invata de pe scoala rutiera. Cauta pe google,, scoala rutiera" - au site oficial sa zic asa unde au video-uri cu explicatii.
Mult succes!
Iti multumesc frumos, eu sunt in Italia si as vrea sa il dau aici permisul si ma intrebam care e cea mai buna metoda de invata dar imi place ce ai zis, multumesc din nou!
Buna!
Si eu iti recomand scoala rutiera.Este un site care cuprinde toate informatiile necesare pentru admiterea la examenul teoretic.(te sfatuiesc sa parcurgi cei 4 pasi de invatare, dar daca nu ai prea mult timp repeta mediul de invatare(pasul 3) de mai multe ori).La fiecare intrebare ai si explicatii, astfel retii logic* si usor.Personal,m a ajutat enorm acest site si inca ma ajuta(am sala pe 4 mai)
De altfel, ai putea sa urmezi tehnica Pomodoro.Prin aceasta tehnica iti poti controla timpul si invata mai eficient. De exemplu, ca si la scoala, ai un anume program: 50 de minute de lucru cu 10 minute de pauza; poti incerca si metoda aceasta. Cronometreaza-te, astfel incat sa tii pasul cu timpul si sa nu lungesti pauzele.
Succes!
Marius339 întreabă: