anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa incep sa invat despre permis, imi spuneti si voi metoda voastra de a invata? fiecare cu metoda lui de a studia dar nu stiu cum e mai comod? altii vad ca invata 2 ore consecutive fara pauza dar dupa nu tin minte nimic

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| elemonis a răspuns:

Buna.
Invata lucrurile logic nu mot-a-mot.
Te va ajuta mult sa citesti din aceasta carte https://www.libris.ro/......46815.html - explica bine autorul legislatia.
In paralel invata de pe scoala rutiera. Cauta pe google,, scoala rutiera" - au site oficial sa zic asa unde au video-uri cu explicatii.
Mult succes!

| MariannN20 a răspuns (pentru elemonis):

Iti multumesc frumos, eu sunt in Italia si as vrea sa il dau aici permisul si ma intrebam care e cea mai buna metoda de invata dar imi place ce ai zis, multumesc din nou!

| kameliae a răspuns:

Buna!
Si eu iti recomand scoala rutiera.Este un site care cuprinde toate informatiile necesare pentru admiterea la examenul teoretic.(te sfatuiesc sa parcurgi cei 4 pasi de invatare, dar daca nu ai prea mult timp repeta mediul de invatare(pasul 3) de mai multe ori).La fiecare intrebare ai si explicatii, astfel retii logic* si usor.Personal,m a ajutat enorm acest site si inca ma ajuta(am sala pe 4 mai)
De altfel, ai putea sa urmezi tehnica Pomodoro.Prin aceasta tehnica iti poti controla timpul si invata mai eficient. De exemplu, ca si la scoala, ai un anume program: 50 de minute de lucru cu 10 minute de pauza; poti incerca si metoda aceasta. Cronometreaza-te, astfel incat sa tii pasul cu timpul si sa nu lungesti pauzele.
Succes!