Cred ca toate persoanele ajung la fraza asta "E MAI BINE SA STAU", POATE IMI CADE VOINTA, DESTEPTACIUNEA DIN CER.Trebiue sa te automotivezi singura "ori ma straduiesc sa ajung cineva in viata, ori astepti sa-ti cada de sus...si tot astepti, si astepti...
Daca vrei orice se poate. Eu ma stresam ca nu pot invata la istorie nu stiu cate lecti am pierdut 1-2 ore si am facut testul perfect mai mult am scris toata lectia din caiet pe foaia din test. nu am tocit daca toceam la primul cuvant pe care nu mi'l aminteam greseam. dar nu a fost asa. Trebuie sa te straduiesti si sa vrei. Apuca'te sa citesti carti asa o sa iti intre informatile mai repede si nu te astepta ca citesti de 4 ori si reti.
Si eu trec prin aceias perioada.Citeste mult, fi atenta si actica la ore.Nimeni nu se naste destept!
POti fii mai desteapta invatand nimeni nu se naste destept. Iti dobandesti desteptaciunea. Inchide Tv`ul inchice Pc`ul si lasa baietii ca este timp Mai ales daca iti doresti asa mult sa inveti Vei reusi fii atenta la ore si vei vedea ca acasa nici nu va mai fii nevoie sa inveti. fii activa la ore Am doar 16 ani Crede`ma da` din greseli invata orice om