| solly a întrebat:

As vrea sa invat mai mult, sa fiu mai desteapta dar nu stiu de ce nu pot adica daca ma straduiesc pot da nu stiu parca mi mai bine sa stau. Ma puteti ajuta cu niste sfaturi vreau sa ma autodepasesc. Si pietena mea este in aceiasi situatie. Multumesc l cine lasa ceva!

Răspuns Câştigător
| gossipgirlxoxo a răspuns:

Cred ca toate persoanele ajung la fraza asta "E MAI BINE SA STAU", POATE IMI CADE VOINTA, DESTEPTACIUNEA DIN CER.Trebiue sa te automotivezi singura "ori ma straduiesc sa ajung cineva in viata, ori astepti sa-ti cada de sus...si tot astepti, si astepti...

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simti ca nu poti face performante? te inpiedica ceva de ordin fizic? memorie? sclipariciul? imbunatateste puterea organismului de autocontrol (lecitina, ridicarea sistemului imunitar...)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Banuiesc ca este ceva cu hardul de memorie.Nu-i destul de incapator.Largeste-l citind enorm dar nu pe net.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei orice se poatewinking. Eu ma stresam ca nu pot invata la istorie nu stiu cate lecti am pierdut 1-2 ore si am facut testul perfect mai mult am scris toata lectia din caiet pe foaia din test. nu am tocitwinking daca toceam la primul cuvant pe care nu mi'l aminteam greseam. dar nu a fost asawinking. Trebuie sa te straduiesti si sa vreiwinking. Apuca'te sa citesti carti asa o sa iti intre informatile mai repede si nu te astepta ca citesti de 4 ori si retiwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune mana pe carte fato nu fi lene

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu cum e dar trebuie sa-i faci fata asa patesc si eu cu mama o suna pe o prieena mai desteapta si ma supar.Dar ii fac fata asa sa faci si tu

| Yvonne001 a răspuns:

Si eu trec prin aceias perioada.Citeste mult, fi atenta si actica la ore.Nimeni nu se naste destept!

| madalina_3174 a răspuns:

POti fii mai desteapta invatand happy nimeni nu se naste destept. Iti dobandesti desteptaciunea. Inchide Tv`ul inchice Pc`ul si lasa baietii ca este timphappy Mai ales daca iti doresti asa mult sa inveti happy Vei reusi happy fii atenta la ore si vei vedea ca acasa nici nu va mai fii nevoie sa inveti.happy fii activa la ore happy Am doar 16 ani Crede`ma da` din greseli invata orice om happy