Pare frumos, ştiu, dar crede-mă sunt trecută prin asta. Mai devreme sau mai târziu îşi va bate joc de tine. Pentru el eşti doar o fetiţă mică şi inocentă, şi n-o să te vadă ca pe mai mult niciodată (asta dacă n-o fi pedofil). Nu ţi se pare cam ciudat ca la 23 de ani stă cu fete de 13-14? Eu zic să n-ai încredere. Nu vreau să-ţi stric cheful sau ceva, dar e pierdere de timp, şi o sa suferi dupa-aia.
Buna! Eu cred ca nu ar trebui sa te lasi sedusa de vorbe si sa incerci totusi sa discuti cu parintii tai.E foarte ciudat faptul ca el nu vrea sa le spuna parintilor tai.Parerea mea:e un obsedat care cauta pustoaice fiindca sunt mai usor de 'luat de minti'(dovada fiind faptul ca el a mai stat cu una de 14 ).Nu cred ca vrea ceva serios.Ai grija!:*
In primul rand, intamplarile astea care i se petrec ei nu sunt 'cacaturi' care nu ar trebui sa fie spuse parintilor.Si da, ai dreptate, nu toti sunt la fel, dar asta nu inseamna ca trebuie sa se lase purtata de val ca si cum partenerul ei ar fi la prima dragoste.Stai cu o persoana 10 de zile si tot nu poti spune ca o cunosti si ca ai incredere in ea.O noapte buna!
Ma este diferenta mare de ani ma intelegi.el poate vrea altceva nu poti sa stii exact mai bine lasa-l sa isi gaseasca o fata de varsta lui e cel mai bine.de ce crezi ca ii plac fete mai mici decat el chiar foarte mici mai sunt baieti draguti nu te teme ca sau terminat baietii
Fata aceea la lasat pentru altu printr-un mesaj, chiar a fost urat. si el nu este deloc genu ala de baiat care sa profite il cunosc de cand eram mai mica, dar el a fost plecat nu a mai locuit aici la parinti si nici nu are tata. Tatal lui ii este vitreg, cel adevarat cred ca a murit cand era foarte mic . Si e destul de trecut prin viata, a muncit s-a intretinut singur la facultate, si mi-a spus ca eu daca o sa ma despart de el peste o saptamana. o luna. ma intelege ca sunt mica si am toata viata inainte. si nu clar nu incep sa fac sex cu el. nici nu imi v-a cere asta. Dar am avut un prieten de 17 ani si l-am iubit mult dar el mi-a tot cerut asta ca nu o sa afle nimeni si chesti. dar am fost mult timp impreuna, cam si mereu ma desparteam de el din cauza asta, dar dupa ne impacam cam un an si ceva am tot tinut-o asa.Si a fost asa fumos si acum ma tot gandesc la el. dar acum a fost definitiv, daca el nu intelegea ca trebuia sa mai astepte..asta e . Iar el ce-l care are 22 de ani eu vreau sa ii spun ca nu sunt pregatita pentru ceva serios adica eu am inteles ca asta vrea ceva mai serios dar nu stiu adica el daca vrea peste cativa ani sa ne casatorim si chesti. eu nu vreau asta pentru ca el o sa imbatraneasca inaintea mea..si nu o sa ma casatoresc de la 18 ani. cred ca tu ma intelegi. pup
patrizia696 întreabă:
12344fujbujh întreabă: