Eu nu l-as cauta in locul tau, nu vrei sa ai pe constiinta despartirea lor si suferinta prietenei lui, acum poate ca nu-ti pasa, dar mai tarziu sa nu-ti para rau. In plus, daca o sa fie cu tine, si incepeti sa va certati, asa ai vrea sa iti faca si tie? Sa se sarute la petreceri cu alte fete? Sunt doar niste intrebari la care daca ai raspunsul ai si solutia problemei tale.
Toate cele bune!
Buna,eu iti recomand sa nu te mai vezi cu el sau sa-l cauti deoarece acesta a dorit decat a se distreze cu tine pentru ca s-a despartit de prietena sa cu putin timp in urma, si faptul ca a plecat fara sa-ti zica o vorba sau a-ti dea nr sau id sau arata cat de mult a tinut el la tine.Eu iti recoman sa nu te zi dupa cineva ca el, eu sunt sigura ca esti o fata draguta si ai sa gasesti pe cineva potrivit pentru tine nu un excroc ca acesta, sper ca te-am ajutat! Bafta!
Da si cred ca ai dreptate. a vrut doar sa se distreze si atata. si in plus nu as vrea sa ii stric relatia. si eu am avut vina ca m-am sarutat cu el, dar eu sunt despartita de prieten de 1 saptamana.si dupa 2 ani si 10 luni nu l'am uitat dar am inceput sa ma scarbesca toate chestiile ce au fost intre noi.
Geo2969686 întreabă: