Take Action!
Spune-i mamei tale ce iti face, confrunta-i pe amandoi, eventual ameninta-l si pe tatal tau (vitreg)! Spune-i mamei tale ce-ti face. Daca nu eu zic sa filmezi totul si sa-i arati mamei tale)Eventual i-as trage si una bine depinde de situatie.
Dar cati ani ai scumpo?
Daca esti mai marisoara cred ca poti parasi cuibusorul(daca vrei)
Fac 18 ani... nu am cum sa-l parasesc la anul intru in bac si nu am unde sa stau ...am incercat sa-i spun da crede ca mint
Asta fac il evit cat mai mult da aia care mi mama mereu "ce ai de nu poti sa-l suporti parca vezi pe dracu" cat despre mutat n-am unde si nu am nici bani mama imi da bani fi sigura daca m`as muta nu mi-ar m`ai da si de angajat n`am unde, sunt in clasa a11a abia astept sa intru la facultate. N`am ce sa-i mai fac daca asa isi iubeste copilu
Incearca sa vb cu mama ta ca si intre prietene si spune-i ca face o greseala daca nu face intr-un fel sa va simtiti toti o familie nu sa fie el pe primul plan... Fa inasa fel incat sa ii spui ca copii trebuie sa fie pe primul plan mai alea o floare adica o fata... daca sia refacut viata trebuie sa nu simti nici tu lipsa de comunicare cu ea! Discuta cu ea despre alceva si dai subiectul cu acel barbat peste 5-10 min de discuti despre cu totul alceva! Cauta sa o intelegi si so asculti eventual fa-o sa planga finca iti va fi mai usor sa ii spui ce ai pe suflet! pup