| bianca898 a întrebat:

As vrea sa ma apuc de fotbal. A inceput sa imi placa din ce vad pe la meciuri si parca ma intereseaza subiectul. Plus de asta poate asa mai scap si de depresia mea si in fine mai multe probleme care ma macina zilnic si ma duce cu gandul la suicid. Problema ar fi ca am aproape 18 ani si peste un an voi avea admitere la medicina si bac, nu prea am cand si plus de asta nici nu cred ca as gasi o grupa pentru mine, mai sunt si fata si sunt si foarte antisociala si faza e ca asta e o alta problema am mari experiente proaste cu oamenii si daca nici aici nu m as integra, atunci mi as demoraliza si mai mult decat sunt acum.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Experintele tale de viata sunt generate de comportamnetul tau fata de oameni.
Daca vrei respect de la oameni, TU trebuie sa fii primul care ii respecti si sa le arati asta.
Ca sa obtii ceva de la viata, TU trebuie sa faci schimbarile, nu altii.

Viata este foarte frumoasa si poate fii fericita pentru toata lumea, daca ai mai lasa izolarea si rautatea personala, iesind afara sa te bucuri de viata, alaturi de colegi si de prieteni noi.

Mai lasa naibii negativisumul asta ca nu-i normal si nici sanatos, te aia te tragi singur in jos si vezi totul in negru.

Experintele pot fii extraordinare cu oamenii, daca TU esti cel care le arati pozitivitate, respect, bun simt, caldura, umanitate.

Tine minte: universul iti da inapoi ceea ce tu oferi celorlalti!

| bianca898 explică (pentru Violleta2022):

As spune mai multe pe privat dar nu pot de la status.

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu vreau sa te descurajez, insa daca ai ganduri din acestea negre, e foarte putin probabil ca o activitate precum fotbalul le vor indeparta.Nu ai vrea sa iei in considerare sa mergi la psihlogul scolii? Din moment ce esti eleva nu trebuie sa platesti nimic.Suna ca si cum s-au adunat multe probleme pe care trebuie sa rezolvi pe rand.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu esti cea care vrea sa dea la medicina? Sau parintii tai te-au obligat? Poate de asta esti asa! Mergi la football pentru ca poate iti vei gasi vocatia adevarata! Si te va ajuta si cu abtitudinile sociale si cu lucrul in echipa!

| bianca898 explică (pentru anonim_4396):

Nu, as vrea sa iti spun mai mult pe privat dar nu merge de la status.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca alte sporturi ca handball. Acolo sunt si fete.

| bianca898 explică (pentru anonim_4396):

Nu e pe placul meu handbalul, as vrea sa incerc fotbal deoarece ma pasioneaza si imi place si tenisul de picior si am mai jucat vara si victorie.

| Cavaler001 a răspuns:

Daca îți place apuca.te happy
Zilnic trebuie să ieși afară macar o ora sa faci mișcare, sa te plimbi, sa faci sport, înotwinking
Astfel îți vei ridica moralul.
Nu mai avea o părere proasta despre tine happy Daca vrei sa dai la medicina înseamnă că ești fată deșteaptă.
Nu mai spune că ai experiențe proaste cu oamenii. Poate n.au găsit prieteni adevărati.
Nu te mai gândi la suicid că nu e optiune pentru tine. Ar însemna că nu ți iubești părinții și te.ai chinuit degeaba sa înveți până acum. Viața e frumoasa, ai sa vezi happy