| no name a întrebat:

As vrea sa ma apuk de dansat banuiesc ca ati vazut filmul STEP UP 1 si 2. vreaus a dansez ca ei...credeti ca merita nu stiu simt ca ma regasesc in acest lucru si imi place enorm:X... ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Adya20 a răspuns:

Am vazut ambele filme.si la un moment dat am si dansat intr-o trupa.erau super vremurile de atunci, mergeam la antrenamente, repetam la scoala.si multe alte distractii.Eu din nefericire am fost un om slab de fire si din cauza celor din jur am renuntat la toate pasiunile mele inclusiv dansul.In muzica ma regasesc tot timpul. iar dansul te face sa intrii intr-o alta lume, ai sa vezi. Sfatul meu este sa nu renunti, si da! Merita sa lupti pentru visul tau! Daca renunti acum cand poti face ceva peste niste ani te vei uita in trecut si vei tray doar din regrete si crede-ma ca nu-ti doresti asta! Du-te la o sala de dans si alege-ti stilul care iti place iar apoi lupta pentru visul tau! Nu renunta la el! Mult noroc!

2 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

Pai, acum ai rezolvat probleme. de ce nu? Incearca macar. Dar daca tot te apuci, trebuie sa investesti ceva timp in chestia asta.

| VodkaCoca a răspuns:

E super filmu STEP UP love struck.
Daca crezi ca te regasesti si merita dc sa nu incerci, incercarea moarte nu are big grin.
Am facut si eu 2 ani de hip'hop imi placea la nebunie, mergeam cu trupa dansam si intr'un final mi se luase laughing. Daca crezi ca se meira incearcawinking. Succes :*