Ar trebui sa-ti fie mila de ea, nu sa te razbuni pentru ca nu ai pe cine.Nu reprezinta vreun dusman periculos, ci doar o nesuferita cu gura mare.Si hei sa stii ca toate sunt la fel, nu exista loialitate intre femei, sa tii asta minte pe viitor cand iti vei gasi o noua "prietena".
Ignor`o! Total! Spune`i ca ii multumesti pentru timpul pe care ti l-a acordat pana acum insa te`ai plictisit de ea.
Expediaz o rapid n.ai ce vorbi cu astfel de persoane, ce crezi că am făcut odată cu o așa zisa "prietena de.a mea" din liceu i.am spart contul de Facebook bine că nu.a fost frumos din partea mea dar nu mai m.a interesat la ce avea scris în conversații despre mine niște cuvinte jignitoare și nu numai la adresa mea ci și la adresa prietenelor mele, frate daca nu mă suporți vino și spune mi în fața nu vreau sa mai discut cu tine și aia e..Nu te duce pe la toate colturile sa barfesti când tu n.ai nici tupeu sa-mi spui in fata.
Daca e prietena ta...trebuie sa treceti prin multe lucruri, certuri si tampenii impreuna
- În primul rând, nu a fost niciodată prietena ta. Dacă tu așa ai considerat-o cândva, bucură-te că ai deschis într-un final ochii.
- Răzbunarea - arma prostului.
Intr-adevar, doar desteptii stiu s-o foloseasca.
Dacă „răzbunarea e arma prostului", se subînțelege că oricine o folosește este ușor redus mintal. Prin urmare, nu există niciun „deștept" care „să știe să o folosească", tocmai pentru că e prost. Ți-ai dat singur la gioale.
Nu ai înțeles ce am spus. Mă rog, nici nu mă așteptam de la un filozof nazist.
Geo2969686 întreabă: