Eu prima oara l-am vazut cand aveam 7 ani
Nu se intampla cine stie ce. Eu zic ca mai degraba e scarbos, decat horror.
Deci, este vorba despre o fata ( pe la vreo 13-14 ani, cred) care este posedata. Sta in camera ei in pat, nu se poate controla, vomita foarte mult o chestie verde, vine un preot la ea si face foarte urat. Din aceasta cauza o leaga de pat. Se zgarie pe fata, rupe funiile si se inalta vreo 1 m deasupra patului, cand da cu apa sfinetita incepe sa se cutremure camera, iar fata injura " ca la usa cortului". Parca mai vine un preot. Cand fac slujba, vorbeste "diavolul din ea", adica fata are o voce foarte groasa si demonica. Are o culoare ciudata la fata si parca il arunca pe preot pe geam (acesta moare). Parintii sunt deisgur disperati, pana la urma iese diavolul din ea (il arata cum sta langa pat) si intra in proetul care a ramas in camera. Pana la urma familia se muta din casa, fata revine la normal, doar ca o arata cu multe rani pe fata... Cam atat imi mai aduc aminte, a trecut mult timp de atunci
Daca chiar iti este frica, uita-te pe lumina la el sau in compania cuiva. Daca nu mai poti, opresti filmul si gata
Vizionare placuta!
deea_1360 întreabă: