| mihai20 a întrebat:

As vrea sa-mi cumpar o pereche de incaltaminte dar urasc adidasii sunt oribili poate niste tenesi dar nu vreau simipli si e greu de ales ca este vara iarna imi luam o pereche de tenesi cu talie inalta si guler dar in sezonul acesta habar n-am si nu vreau sa imi transpire piciorul

9 răspunsuri:
| ionuutzuu a răspuns:

Ai "Mei" in orasul tau? Daca da, da o fuga pana acolo si o sa gasesti tenesi cu un model destul de interesant la un pret foarte ok din punctul meu de vedere.

| bump a răspuns:

Buna! pai eu una port opincute mereu in sezonul asta, sunt un atu, pentru ca le poti purta si cu fustita sau colanti, dar si cu o bluza mai lunga cu colanti. Mai port si sandale thinking

| pissicutza29 a răspuns:

Poi niste tenesi.Dr nu cu "talie".pentru ca mie mi s pare cel mai potrivit.iar la culoare negri.dr depind care este culoarea ta preferata. sper ca te-am ajutat... fundita?puppy dog eyes

| lipitoOarea a răspuns:

I-ati niste opincute sau sandale. Du-te in Leonardo si gasesti de toate pentru. toti.

| mihai20 explică:

Mda nici macar nu v-ati uitat ce nume am sau daca sunt baiat sau fata oricumlaughing

| Dinu_Desculţ_1959 a răspuns:

Eu urăsc toate instrumentele de tortură, care se numesc - pe de'antregul... "încălţăminte". Îmi place să merg DESCULŢ!

| Dinu_Desculţ_1959 a răspuns:

Io n-am bani de aruncat pe incaltaminte.