| ยςα a întrebat:

As vrea sa-mi dati niste ideei ce sa fac in timpul liber?
Funda si vot

7 răspunsuri:
| vrrra a răspuns:

Cumpara margele si fa-ti bratari, lantisoare, cercei, da o petrecere in pijamale cu prietenele, iesi seara la un suc, plimbate cu rolele, gateste, mergi la un film etc.

| Dearscorpion a răspuns:

Fa ceea ce iti place mai mult

| OaNa_1163 a răspuns:

Pai...poti citi o carte,poti face niste forme din hartie,poti face poze cu niste prietene de'ale tale, poti sa mergi in parku mare sa te distrezi, poti sa vezi un film bun cum ar fi Scream 4 (2011),la'm vazut si eu si este fain. sper ca te'am ajutat!big grin

| stefaniacristina77 a răspuns:

Hei:*! Ai putea sa desenezi,sa asculti muzicaa intinsa in pat,sa faci niste curatenie la tine in camera,sa iesi afara cu prietenii tai, sa citesti o carte sau o revista, sau sa iesi sa te limbi singura pe afarahappy

| TSO7 a răspuns:

Poti veni la mine sa imi faci curat ca eu nu am chefhee hee
Du-te pe afara cu prietenii, joaca-te ceva pe PC, practica un sport, mergi cu rolele, mall, dormi, uita-te la filme, invata, citeste,... sunt multe dar multe plictisitoare deci eu as zice totusi sa ma ajuti pe mine sa fac curat tongue

| ionica56 a răspuns:

Fa bratari impletite.
Citeste o carte buna.
Fa-ti unghiile,parul,incearca diferite tipuri de machiaj,plimbate,intalnestete cu pritenele, fa ceva noi de mancare,
du-te la sala, inchiriaza o bicicleta,
Fa-ti curat printre lucruri, personalizeazati camera.
Sper ca ti-am fost de ajutor:*
Bafta.

| B0mb0nicaa a răspuns:

Sa te plimbi cu prietenii, mergi la cumparaturi, iesi cu familia, te plimbi cu bicicleta, iesi in club etc