| sonny23 a întrebat:

As vrea sa-mi dati niste sfaturi. Problema mea este ca am un par foarte "rebel" ca sa zic asa.Sta foarte urat si daca vreau sa dau cu pieptanul sau cu gel degeaba. Daca dau cu gel pe el si il fac cum vreau eu peste 20-30 min cand se usuca gelul revine la forma initiala. Parca ar fi un burete sad

Cu placa de indreptat parul nu am incercat.
Credeti ca e bine daca folosesc placa? O sa-l indrepte? O sa-l faca mai maleabil?

Răspuns Câştigător
| Aηηy a răspuns:

Nu e recomandat sa inceri cu placa chiar daca o sa-ti stea bine pentru. ca o sa-ti arzi parul si in timp vei arata ca o matura. Dar alegi cum vrei : ori sa fi frumoasa acum si mai tarziu nu prea, ori sa fi frumoasa acum si mai tarziu prin naturaletea ta. Poti sa incecri si cu spuma daca vrei sa-l faci cret sau foarte ondulat. Eu asa mi`l fac cand am timp si n`are cu ce sa-ti dauneze apoi miroase si frumos. Dar cu orice ti-ai da sa nu dai la radacina pentru ca apoi va trebui sa te speli foarte des pe cap pentru ca ti se va ingrasa parul. Pup:*

3 răspunsuri:
| wouldyoukillapuppy a răspuns:

Si eu am problema asta...asa ca acum tin parul mic... daca parul nu iti sta.asta e.incearca o frizura in genu alex, creasta sau tepi.si o sa fie binetongue

| TheForeignConstantin a răspuns:

Nu mai folosii toate chimicalele... Ia-o si tu mai natural.
Incearca si tu sa-ti pui o caciula in cap dupa ce ti-ai spalat si uscata cat de cat parul... las-o asa vreo ora si vezi daca sta. Daca nu cred ca merge sa incerci cu placa. happy Noroc!

| sonny23 explică:

@portocala dolshe sunt baiat nu fata laughing)