La 13 ani? doamne eu am apr 18 si nu ma lasa tata da poate`l conving iar u la 13? nici nu te lasa la salon sa iti faci fara s afi cu un adult dupa tine care sa semneze pe propria lui raspundere de orice ti s`ar intampla, poti sa lesini daca nu rezisti si ai emotii
Buna
depinde de salon cat costa.
nu te primesc la salon decat cu parintii
si doare destul de tare...la salon cred ca ti-l face cu anestezie
trebuie sa ai grija mare de el daca o sa ti-l faci:d
Mai Lau sa incepem cu durerea. Eu am pircing in buza, spranceana si limba mi-am facut gaurile singur si asta de mai multe ori pe parucrul a 6 ani de cand le am. Pircingul costa putin e preferat sa iei unul starilizat de la salon asta insemnand 25lei (eu sunt din constanta acum poate sa difere pretu la cluj dar nu cu mult ). Sa faci si gaura la salon nu ar trebui sa treaca de 80lei-100lei. Varsta nu conteaza iti pune la salon. Ce iti mai trebuie e un pic de curaj finca de durut nu o sa te doara. bafta.
Well, eu am o colega la scoala care si-a dat si ea pierce sub buza, si s`a infectat foarte rau. cel putin daca iti dau singura [ cu acul ] ai grija sa te dai cu aloe, apa oxigenata etc;] sa nu se infecteze ^^. anyway nu poti stii pe buzele cui a fost pistolul de la salon. ar fi mai sigur acasa deoarece stii ca ti`o dai singura, dar se poate infecta.so... i dont know. xD
Paai.Pe mine ma primit l salon da sunt din ploiesti piers costa intr 5 sh 35 d lei depinde sh de tija durere nu smnti mai nimic doar firica este mare atunci cand vzi aqu ...nrok ca mai eram cu sora mea sh am stranso d mana cand am vaz aqu ca lesnam singur d nebun aqlo ...ashea deci aia d la salon sunt prof dc iti dai tu poti ajunge la bisturiu sau sa iti nimeresti o vena sh.km naspa dc mai vrei ceva add:maryoo_chata_lynn. a sh am tt 13
Nu te sfatuiesc eu m`i-am dat acum vreo 4 zile 3 gauri pana am nimerit 1 dreapta dar faza este ca eu m`i-am dat singur in prima zi se umfla de zici ca nu e avedarat... dar trece intre`o zi in plus se formeaza o bila acolo si o sa te deranjeze 1 zi nu trebuie sa mananci prea cald sau prea rece o sa ti se umfle mai rau dar la varsta asta nu ar fi indicat adica eu ce sp eu am 14 ani)
Dami id tau eu am doua pirsuri in buza si toto 13 ani am si iti explic eu baga id ooo_robert
Dami id tau eu am doua pirsuri in buza si toto 13 ani am si iti explic eu baga id ooo_robert
anonim_4396 întreabă: