Buna. As incepe prin a spune ca infometarea si abtinerea drastica de la mancare nu este o solutie, fiindca mai rau te imbolnavesti. Singura solutie este sportul, si grija la ceea ce mananci ( fara grasimi ), cat mai multe fructe in locul dulciurilor, si legume. Totusi, nu stiu ce problema de sanatate ai dar din moment ce te impiedica sa faci sport chiar nu stiu ce ai putea face in privinta slabitului. De fapt, singura sloutie, si cred ca cea mai buna pentru tine este consultul unui medic, cu care sa discuti acest lucru, el sigur va stie ce sa iti spuna si te va trimite la un nutritionist bun. Si in legatura cu ambitia, si eu sunt la fel; dar de fiecare data cand vad la televizor persoane mult mai in vasta, dar care arata mai bine ca mine, sau persoane care au reusit sa slabeasca foarte mult, asta ma ambitioneaza. Deci bafta pe viitor! :*
Salut Alexutza si eu am probleme mari cu greutatea, dar ce am incercat si nu necesita timp, e legat de: mananca maxim cu 4 ore inainte de culcare, apoi bea apa in loc de suc sau tarii in loc de bere. Daca ai prieten poti sa te plimbi cu el, miscare nu inseamna sa alergi ci sa iti pui muschii in miscare. Mergi in discoteca si danseaza, incearca tu sa faci mancarea care vrei sa o mananci, in loc sa iti faca altcineva. Sper sa iti fie de folos. Bye
Daca chiar iti doresti. Si vrei sa fii ajutata. Roaga-te de parintii tai sa te duca la un nutritionist. Adica ar face-o pentru tine. Daca nu roaga-i sa te ajute. Adica mama ta sa-ti prepare un meniu se gasesc destule. Trebuie doar sa fii impinsa putin de la spate la inceput.
Nu trebuie sa-ti fie rusine sau sa te inchizi in tine fata de ei. Trebuie sa le spui ca vrei sa fii ajutata.
Succes!
Depinde daca vrei sa ceri ajutorul parintilor sau nu. Daca nu ai putea incerca tu singura sa slabesti incercand sa nu mai mananci asa mult, plimbari prin parc, bea apa nu suc sau altceva care contine acid. Daca vrei sa le ceri ajutorul parintilor i-ai putea ruga sa te duca la nutritionist iar acesta iti va face o dieta pe placul tau.
Buna alexutza... daca vrei sa slabesti nu trebuie neaparat sa alergi, ci sa faci miscare, sa nu stai toata ziua in casa. Poti sa mergi pe jos, sa te plimbi cu bicicleta sau cu rolele cu o prietena sau poti sa.ti scoti catelul la plimbare(daca ai).Nu trebuie sa tii un regim foarte strict, insa trebuie sa eviti mancarurile care contin grasimi. Trebuie sa mananci multe fructe si legume proaspete pentru. ca te ajuta sa slabesti. Si un lucru foarte important: bea multe lichide, in special apa plata, este foarte importanta daca vrei sa slabesti...Mult succes!