| fashionaddict a întrebat:

As vrea sa slabesc vreo 7 kg pana in 15 iunie si as dori sa imi da-ti niste sfaturi care functioneaza la voi, avand in vedere ca am si scoala de la 8 la 15?

Răspuns Câştigător
| fjgjejjhf a răspuns:

Pai in ptrinul rand e bine sa nu mananci gras deloc (nici ceapa pentru ca ingrasa f. rau), sa nu mananci seara, sa faci inainte si cand te scoli sa zicem diminteata vreo 5 minute sa te incalzesti adica sa alergi putin oriunde apuci, seara jumatate de ora abdomene (din ce in ce mai multe, pentru prima zi iti recomand vreo 15-20) si daca ai sa tragi de greutati si sa nu stai sa lenevesti prea mult,si mereu cand ai ocazia sa alergi nu uita,sau sa mergi cu bicicleta, cu rolele, gasesti tu happy. sper sa te fii ajutat big hug (eu am slabit 6 kg asa) noroooc :*. fundita?puppy dog eyes

3 răspunsuri:
| alinaiiiioana a răspuns:

Niste produse bune sunt cele de la herbal life...cu astea au slabit sora si vara mea...cei drept sunt cam scumpe 100-150 de euro dar dau rez si nau efecte adversewinking, si dupa ce ai slabit trebuie sa iei si pentru intretinere daca nu ai posibilitatea du-te la sala si mananca sanatos. incearca multe ciorbe si salate:*

| EnterSandman a răspuns:

Sex ora la vietezawinking, functioneaza...candva am avut 135Kg acum am 20KGwinking

| Ank02 a răspuns:

Buna.
1) mananci dimineata ceva mai consistent
2)la amiaza ceva mai usor :fructe/legume
3)seara nimic sau daca nu rezisti ceva fruct
4)apa multa foarte important
5)seara poti alerga o jumatate de ora sau daca nu ai timp 20/30 de abdomene
6)trebuie sa ai ambitie ca sa slabesti mult
baftahappy:*