| 크리스티나kristinikaaクリスティーナ a întrebat:

As vrea sa stiu cine mai este fan al trupelor de muzica BEAST, BIGBANG, SHINee, Super Junior, etc. in general tupe de muzica japoneze si coreene?
P.S. Am pus intrebarea asta pentru ca vreau prieteni care sa asculte aceeasi muzica la fel ca mine...lasati-mi id-ul de mess va rog.

Răspuns Câştigător
| Émimα a răspuns:

Euuulove struck ii ador:X

| 크리스티나kristinikaaクリスティーナ explică (pentru Émimα):

Asa si eu ii ador, sunt super bestiali si decat sa ascult manele care chiar nu imi plac mai bine ascult ceva care chiar ma atrage den felul cum canta si cum se imbraca si multe altele

20 răspunsuri:
| Reiko a răspuns:

Si mie imi plac trupele astea. Ascult SHINee, SuperJunior, KAT-TUN, Girls' Generation, f(x), EXO-K, Morning Musume.

| minho a răspuns:

Eu ador trupele KPOP sunt geniali, bestiali, beton sau cum vrei tu sa-i zici n-am cuvinte sa le pot descrie.

| 크리스티나kristinikaaクリスティーナ explică (pentru minho):

Asa este si mie imi plac si chiar merita sa ii ascult :X:X:X

| aurora23 a răspuns:

Sincer mie imi plac mult trupele acestea japoneze parca ii ador, dar nu prea stiu cum se numesc formatile astea

| 크리스티나kristinikaaクリスティーナ explică (pentru aurora23):

Nu sunt japoneze tongue sunt coreene. daca vrei mai multe detalii ia te rog id meu smekerita_pisy si iti voi explica ce vrei utu sa stii, ok? te pup :*:*:*

| MisaKyy a răspuns (pentru 크리스티나kristinikaaクリスティーナ):

Pot sa il iau si eu?big grin sa vorbim mai multe pe mess?

| 크리스티나kristinikaaクリスティーナ explică (pentru MisaKyy):

Sigur ca poti sa il iei. si tie ti-am zis daca vrei sa il iei. chiar mi-ar face placere sa vorbim despre kpop caci nu m-as satura niciodata de ei :*:*:*:*

| genokillers121 a răspuns:

Si pe la mine nimeni nu asculta muzica japoneza sau coreeana cand le dau sa vada cum e muzica zic ca nu e calumea

| MisaKyy a răspuns:

Eu, eu, eu, eu ascult aceste minunate trupe (in special Super Junior).
Si la mine e la fel, nimeni nu apreciaza KPop-ul, zic ceva de genu: ce e muzica asta? nu vezi ca doar de balbaie?
Dar ei nu stiu ce simtim noi cand ascultam aceasta muzica...

Da da exact, are ceva ce ma atrage, ma face sa fiu linistita si relaxata si sa ma gandesc la cat de frumosi sunt cei ce canta, chiar daca sun coreeni cum zic UNII care sunt invidiosi laughinglaughingiar daca ii pun unui prieten vreo melodie spune ca sunt nebuna.
P.S. [si eu tot SUPER JUNIOR ascult in general]

| MisaKyy a răspuns (pentru 크리스티나kristinikaaクリスティーナ):

Nu stiu daca ati vazut dar pe MusicChennel e programul Like Asiatic, si mereu cand ma uit (si logic dau volumu tare)si vine mama sa vada ce fac si se uita la ce ma uit face ceva de genu: "-Iar te uiti la galbejiti aia?", iar eu in gandul meu:"galbejita esti tu!"

Uite id meu smekerita_pisy baga-l il lista ca sa mai vb pe mess. imi place ca esti la fel de interesata ca mine despre kpop :*:*

| Andreea_Alexandra_Dobre_1998 a răspuns (pentru MisaKyy):

Si mi-e imi face la fel mama si de obicei mai zice ceva de genu da ce naiba spun aia acolo.

| Andreea_Alexandra_Dobre_1998 a răspuns:

Iubesc kpop-ul este o mica parte din viata mea.sunt bucuroasa ca mai sunt si alte persoane care asculta kpop la scoala nu am cu cine sa vorbesc despre kpop si incerc sa imi conving prietenele dar fara speranta spun ca sunt niste chinezi urati fara macar sa-i fi vazut sau ascultat vreodata si nu sunt chinezi... uite id meu andreeaclover@yahoo.com

| TheChidori a răspuns:

Kpop is my life

| DashaRiaELF a răspuns:

Sunt SJ ELF happy soyeonlee277 e idul meu de yahoo big grin

Si eu sunt ELF ador tot ce inseamna Super Junior si k-pop :X:X:X:X

| 4everELF95 a răspuns:

Ascult numai Super Junior, din cand in cand si alte trupe, dar imi plac SHINee, TVXQ, SS501...
Insa iubesc o singura trupa si aceea e Super Junior bineinteles.

| 크리스티나kristinikaaクリスティーナ explică (pentru 4everELF95):

Asa si eu...tot ce inseamna SJ ador la maxim, iar cand vine vorba de biasul meu (Wookie) merg pana in panzele albe pentru el sa nu il ia alta laughing) (ma rog asta e o prostie, dar sti cum e, nimeni nu mai are voie sa il aiba)