| superbugy a întrebat:

As vrea sa stiu cum pot sa imi hipnotizez parintii ca sa faca ce vreau eu.Parintii mei nu ma lasa sa fac nimic.Cum pot sa ii hipnotizez? Dau funda la toate raspunsurile bune, amuzante dar corecte

2 răspunsuri:
| allexya501 a răspuns:

Http://www.scribd.com/doc/38029475/Manual-de-Hipnoza Aici gsesti tot ce vrei. le poti spune parintilor tai ca ti-a dat tema la psihologie ce testat hipnoza. te vor crede. dar drebuie sa ai experienta si sa ai mare grija ce le bagi in cap :)

| marllen a răspuns:

Mai ce sa zic ca sa ]i hipnotizezi nu ai tu cum.dar incearca sa stai de vorba cu ei sa le explici cum sta situatia ce asteptari au ei de la tine si gandeste-te cam ce vrei tu de la ei.sti si tu ca parinti vor ce este mai bun pentru copiii lor. asa ca incearca sa comunici cu ei poate asa vor intelege.pregatestele o supriza (o prajitura, un film pe care sa il urmariti impreuna) invitai in parc la o plimbare incearca sa iti faci timp si pentru scoala, prieteni si parinti.nu cred ca totul se rezuma la nebuniile noastre de adolescenti pentru ca vreodata la greu sau daca te imbolnavesti toti te vor uita singuri care iti vor fi alaturi si vor suferi alaturi de tine vor fi parinti. sper ca te-am ajutat cu ceva.