| mardeamor a întrebat:

As vrea sa stiu cum pot sa scap de frica unui mort? ieri mi.a murit unchiul in curtea unde stau in casa lui eu stau in alta casa lipita de a lui si leam vazut mort dar de cand lea dus la capela nu pot sa mai ma duc nici la toaleta de frica mie frica sa ies din camera mie frica sa ies din casa din curte sau sa intru in curte sa trec pe langa camera lui ce sa fac am o frica in mine de simt ca mor ce sa fac sa uit sau sa scap de frica asta foarte maree sad

6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu l-am carat pe socrul meu mort pe brate. N-am murit!

| RainmakerX a răspuns:

Hey!

Am patit la fel cand a murit bunicul meu... doar ca mie imi era frica sa dorm in camera, nu sa ies din ea.

In fine. Intai si intai incearca sa eviti contactul cu orice poza de familie pentru un timp. Dupa aceea incearca sa faci altceva ca sa nu te mai gandesti la el...

Cand te culci *noaptea* sa nu tragi draperiile. Sa lasi sa intre soarele in camera dimineata. De ce? Daca ai vreun cosmar... il uiti imediat daca te uiti pe fereastra.

Nu are de ce sa-ti fie frica!

Sincer! Gandeste-te doar, chiar daca ar exista cine stie ce *fantome sau alte bazaconii*, de ce ti-ar face unchiul tau vreun rau sau ceva? Nu are logica!

Deci nu are de ce sa-ti fie frica!
Toti ajungem asa la un moment dat, fie ca vrem, fie ca nu...

Succes!

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Crede in Dumnezeu ca El te apara mareu.
Dar tu nu ai de ce sa te temi.
Evita sa te mai gandesti la acea persoana. Gandeste-te ca e intr-un loc mai bun.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Frica de?

| OnuOnulică a răspuns:

În primul rând calmează-te. Nu ai de ce să îți fie frică. Gândește-te că oricine la un moment dat o să vadă un mort... încearcă să ai mai multă încredere în tine și să uiți de această teamă.

| keepcalm99 a răspuns:

Mortii sunt pasnici, cei vii is periculosi.