| deea_2417 a întrebat:

As vrea sa stiu cum sa o fac pe mama sa inteleaga ca am crescut si ca vreau si eu sa am un prieten?

Răspuns Câştigător
| gabitza144 a răspuns:

Pai cand o sa-ti faci prieten atunci o sa vorbesti cu ea sai explici ca esti la o anumita varsta si ca tiai facut un prieten, dar nu obserava ea chestiile astea dar cand o fi sa-ti faci atunci o sai spui numai ca sa stie si ea, vremurile sau schimbat si nu mai e cum era o data, eu nu cred ca o sa se supere ca tiai facut prieten pentru ca e normal incepanad de la varsta de 15-16 ani si chiar daca nu ar fi de acord ca ai un prieten asta nu ar schimba nimic pentru ca tu poti sa ai prieten fara ca mama ta sasi dea seama, daca porti o discutie serioasa cu ea si o faci sa inteleaga ca ai crescut si nu mai esti fetita ce ai fost o data si ca acum ai vrea sa-ti faci un prieten nu cred ca o sa zica nu, poate ar zice nu numai atunci cand ea nu vrea sa te inteleaga asa ca stai linistita nu are cum sa observe ea lucrurile astea si daca vrei sa-ti faci prieten e ok daca vrei ii zici ca ai prieten daca nu nu-i zici nu are ce sa se intample pa pa

1 răspuns:
| medgirl a răspuns:

Dar ea nu obsearva lucrurile astea? Eu cred ca trebuie sa vorbesti foarte serios cu ea si sa-i explici ca timpurile s-au schimbat. dar de prieten. o sa-i spui mai bine atunci cind o sa ai, nu ai de ce sa-i spui de acum!