| andrey_8401 a întrebat:

As vrea sa stiu de la cei care au avut experienta de a ramane corigent sau de a fi in stare de corigenta ce au facut ca sa treaca? ( cu exceptia invatatului ) este vorba de chimie.

5 răspunsuri:
| KimBianca a răspuns:

Si eu am de obicei probleme la chimie. adica in a 9a si in a 10a in primul semestru ramaneam ...in al doilea sincer nu ma omoram cu invatatu` :-s pur si simplu eram atenta la ora si retineam. Acum in a 11a mi-am asigurat media laughing.asa ca incearca sa fi cat mai atent la ore si sa retii de prin clasa.si acasa mai repeti odata lectia si bang laughing. Succes :*

| OrangeJuice a răspuns:

Esti chiar foarte tare:"Cu exceptia invatatului". Nici nu era nevoie de mare efort ca sa iei un 5. Daca nu vrei sa inveti poti sa dai mita. Chiar daca accepta tu tot prost ramai.

| Tavy100 a răspuns:

Nu ai alta varianta... Daca nu inveti... Doar ai putea sa o/il rogi pe profesor sa te asculte dintr-o lectie a ta ''forte''

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1) bani (dai mita la prof/profa)
2) Faci ceva potiune nu stiu sa faca poc scoala laughing ...glumeam
3)Iti faci copiute daca dai test
4) Daca te asculta rogi pe cineva sa iti sopteasca(daca nu vrea ii dai acolo 1-2 lei sa vezi cum vrea.)
Daca ai nevoie de sfaturi pentru copiute trimite-mi mesajwinking! Success!

| ella1690 a răspuns:

Ha...eu am patit o.doar pentru ca nu ma suporta profa de chimie, dar pana l urma am facut p "sfanta" k imi pare rau i am dus un buchet sa de flori si am rugat o sa ma primeask la meditatie "ca sa ma faca sa intelegwinking " de unde.k vor bani eiwinking incearcawinking