anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa știu părere voastră despre băieți care nu au avut relații vreo data.Stiu,pare greu de crezut sa nu ai relație in ziua de azi, dar eu fac parte din acei băieți, am 17 ani si nu am avut vreo relație pana acum, nici macar primul sarut.Problema este la mine,cel putin așa cred, sunt mult prea direct, in ăștia 17 ani am placut mai multe fete, dar doar la 2 din ele le am spus, prima data la 14 ani, mi-a placut de o fostă colegă din generală cu care mă înțelegeam bine si usor am inceput sa o plac, am așteptat pana am terminat cele 8 clase si i-am zis in vacanța de vară"Trebuie sa iti spun ceva, te plac". Stupid stiuhappyam fost mult prea direct si faza e ca nici măcar nu vorbeam, adica sa fim in talking stage sau cum ii zice.Mai pe scurt m-am ales doar cu seen.Nici in ziua de azi nu vb cu mine.happyLa a doua fata careia i-am zis ca o plac a fost in clasa a 10 a.Liceu,eram putin mai deșteptat dar nici chiar.Cu fata asta pot zice ca m-am descurcat mai bine, pe a 9 a ne am împrietenit si cam pe la sfârșitul primului an de liceu am inceput sa vorbim zilnic, ne sunam si ne uitam la seriale împreună pe apel vocal, povesteam lucruri personale si probleme personale.In clasa a 10 a pe la sfârșit i-am zis ca o plac si ea mi-a explicat ca nu putem fi împreună,dar eu tot insistam,faza cu fata asta este ca suntem colegi dar nu chiar, suntem într-o clasă amandoi dar profile si majoritatea orelor diferite, eu tot insistam spunândui ca o sa fie greu dar putem să reușim dar nu a mers, pana la urma ne-am certat pentru ca s-a pus împreună cu un băiat de a12a care parea genul de băiat care isi bate joc de fete dar de fapt este ok omu, i-am zis ca vezi ca vorbeste cu aia si cu aia si pana la urma am luat block de la ea.Acum sunt a 11 a imediat a 12 a si fata asta nu mai e cu tipul ala si a început sa se comporte cu mine frumos, am inceput sa vorbim dar doar face to face in pauze.Acum întrebarea mea este, ce ar trebui sa schimb la mine ca sa fiu mai ok cand vine vorba de relații? Voi fetelor ce parere aveti de băieți care nu au avut relatii si primul sărut?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De fapt, este chiar normal sa nu ai inca prietena la 17 ani, deoarece esti inca adolescent, abia acum iesind in lume, legand prietenii cu fete si baietii. Nimeni nu se asteapta ca la ani astia sa fi avut iubita, sau sa fi avut primul sarut ori sex, dimpotriva, mai tarziu, cand esti mai mare si ai minte mai multa sa poti sa-ti iei raspunderea faptelor tale.
Acum doar leaga prieteni si bucura-te de vacanta asta, ca ar fi ultima inainte de a XII_a, care va fi un an foarte greu, cu un examen extrem de important pentru cariera ta de viitor.

Nu trebuie sa schimbi nimic la tine, doar sa fii politicos si respectuos cu fetele, daca vrei sa agati vreuna, ca fetele sunt sensibile la baietii cu bun simt, care vorbesc frumos, se prezinta frumos, se imbraca curat, le fac complimente samd.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Încearcă să ai relație cu colega.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

După clasa a 12 și după ce dați bacalaureatul o să vă despărțiți definitiv.

| VoidEternal a răspuns:

E plin TPU-ul de baieti si barbati in toata firea care nu au reusit sa aiba o relatie inca. Deci...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E normal fiind adolescent să nu ai prietenă, ai doar 17 ani, nu 27, mai ai timp happy!
Sunt unii aici care au 27 sau 37 și nu au o iubită sau nu au avut niciodată. deci nu te stresa prea mult happy