Poate ca teau placut dar tu nu stii, deci de saruturi parerea mea este ca nu exista o anumita virsta la care trebuie sa te saruti, fiecare se dezvolta diferit si in dependenta de asta apar sentimentele unuia fata de altul, daca intr-adevar iti place de el ( nu spun ca il iubesti fiindca nu cred in dragoste la 13 ani ) atunci e timpul, eu singura am 13 ani si nu m-am sarutat niciodata dar m-am intilnit deja cu 3, cu unul la mare.citeva zile, altul pe net neam cunoscut, iar al treilea am fost de 2 ori impreuna si iar ne-am despartit, cu el doar pe obraz, cu pupuri dulci pe buze, dar sarut nu a fost consider ca trebuie sa treaca un anumit timp si apoi sa treceti la sarut :*
ai grija :* succes :*
Eu am avut primul sarut la 12 ani. A fost foarte placut, emotionant, si nu trebuie sa te temi. Chestia asta nu se programeaza din timp, se face cand se nimereste,(cum e vorba aia" nu e pentru cine se pregateste ci pentru cine se nimereste ).
Iti urez succes, fara frica si lasa-te purtata de val.
Hey daca nu sti tu decat 2-3 baieti care te'au placut nu inseamna ca astia sunt toti. In legatura cu sarutul aste e vorba de tine si de persoana cu care te vei saruta. Daca tu simti ca vrei sa il saruti pe baiatul respectiv atunci poti sa o faci nu esti prea mica pentru asta de obicei cam pe la varsta aste se experimenteaza primul sarut
Succes
Eu m`am sarutat pentru prima data la 11 ani la un joc cu sticla. dar era doar un joc, deci...nu a fost intr`adevar ceva real. si app. scumpo, nu esti prea mica pentru asta, de obicei la vrsta asta se experimenteaza sarutul. si daca sti doar 2-3 baieti care te`au placut,nu inseamna ca is toti. si nu depinde de ei, depinde de tine, pe care il placi tu?
kittykat întreabă: