E model facut de mana,doar ca e facut cu oja speciala de model care are pensula subtire care permite sa faci astfel de modele. Te dai mai intai cu oja pe care o vrei,ca baza,apoi folosesti oja speciala pentru a face diverse modele (eu de exemplu mi-am facut model de leopard,stele, puncte, ba chiar si ceva litere). Cauta oja d-aia si o sa te descurci. Bafta!
Le poti face si cu mana`!
pai la modelul acela cu dungi faci toata unghia cu lacul pe care il doresti ca baza[ acolo este roz]; faci acele dungi cu tus alb sau orice alta culoare
-celalalt model dai culoarea de baza [acolo este verde] si cu ajutorul unei pensule speciale ce se gasesc la magazine diverse poti faci acele modele sau cu ajutorul unui tus roz si un tus verde [ca in modelul acela]
in ambele cazuri la sfarsit se da cu un strat de lac incolor`!
sper ca te-am ajutat:*
inca ceva la modelul cu floricelele este mai greu de facut, adica nu toata lumea poate sa le faca. iti trebuie si putin talent pentru asa ceva:*
serbuszzzz`!:X
Da, sunt facute de mana de cineva cu foarte, foarte multa rabdare si cu un foarte mare talent. Iti trebuie oja cu pensula subtire...Dar mai bine te duci la manichiurista si ti le face. Tu nu poti sa ti le faci.
fundita?
Katherineeeeeeee întreabă: