Pai pot sa-ti dau o gramada de sfaturi. Si eu am uitat pana acum de vreo 3 baieti. Dar pentru mine a fost mai greu deoarece toti erau de la mine din clasa.
1. Treceam pe langa el nepasatoare.(de cele mai multe ori eram cu un alt coleg ca sa vad ce fata face)
2. Cand ma striga unul dintre cei pe care vroiam sa i uit nu i bagam in sema.
3. Cand radeam cu fetele(prietenele mele) si venea un baiat toate taceam pentru 5 secunde si apoi incepeam sa radem toate ca sa se simta stanjenit.
4. Nu te mai gandi la el.
5. Cel mai bine gasesteti pe cineva cu care vrei sa stai.
Plz funda. Sper sa fiu de folos.
Uita-te dupa alti baieti.Atunci vei uita de el.
Si eu tot incerc sa uit de un baiat, dar nu prea reusesc.
Buna
Cum incerci sa-l uiti? Ce faci in sensul asta?
Pentru ca totul se imparte intre vointa si cedare cand vrei sa uiti pe cineva.
Ai momente cand simti ca poti, ca vrei si ca o sa o faci.Si nelipsitele momente ale zilei/zilelor cand simti ca cedezi si chiar o faci, te gandesti la el.
Daca e asa e in rgeula, e normal.Inseamna ca iti dai toata silinta,citesti,iesi afara,incerci sa alungi gandurile,scrii gandurile cand nu iti dau pace intr-un caiet, si asa mai departe, doar ca sa il scoti complet din viata ta.Ca mai sunt momente carora nu le poti face asta e, vor trece si vei putea sa o iei de la 0 apoi.
Dar daca tu spui ca faci orice sa-l uiti cabd de fapt toata ziua stai si te gandesti la el pentru ca nu vrei sa-l uiti(desi poate n-o sa recunosti/accepti).
Si cu suferinta asta, o simtim dar de fapt nu am renunta la ea.simtim nevoia sa fim tristi.Dar nu ma refer la general.E un lucru prin care se trece si apoi nu mai vrei nici sa auzi
anonim_4396 întreabă: