Hai sa iti spun o chestie. daca toti ar lucra ca doctor house nu ar mai exista nicio ordine in realizarea lucrurilor. ia gandeste-te daca ai un accident de masina si cei la salvare se hotarasc ca nu au chef de munca la momentul ala ce faci? Ia gandes te te daca vrei sa iei un taxi ca afara ploua si e frig dar taximetristii nu au chef niciunul sa lucreze cand ai tu nevoie de ei. Cum ar fi societatea in care ai trai? sa faca fiecare ce vrea si cand vrea fara sa fie constrans de reguli fie ele si proaste.
Partea cu sistemul de invatamant pe care ti o doresti tu se va intampla in facultate. Acolo te vei duce la cursuri cand vrei, vei face mai multa practica, veo comunica direct cu profesorii, dar toate astea doar daca vrei si din experienta iti spun ca doar 10% din studenti vor asta, restul se bazeaza pe obligatii.
Parerea mea ca esti normal si iti doresti ceva normal, dar din cand in cand trebuie sa te adaptezi realitatii
Nu cred ca este ceva in neregula cu tine. Esti normal, dar de multe ori trebuie sa te supui regulilor standarde pana sa iti creezi propriile reguli. Nu zice nimeni ca trebuie sa fi un lingusitor cu profesorii, dar trebuie sa inveti pentru tine. Cum tu vrei regulile tale proprii, astfel, neinvatand este greu sa ajungi acolo. Te supui standardelor la inceput dupa care poti sa iti alegi singur drumul. Succes in tot!
Ai perfecta dreptate urasc si eu sistemul asta de invatatura.trebuie pus accent pe practica nu pe toceala. exact cum se face in vest dar nu va fi asa nici in 1000 de ani din pacate.ai perfecta dreptate si te sustin mai rezista 2-3 ani si i-ati zboru vei ramane ci foarte putine cunostinte din scola cand te vei axa doar pe o anumita materie si-ti vei spune ca ai invatat zile intregi ca prostu si nu te-a ajutat cu nimic in viata...asta e