| ad3lyna29 a întrebat:

. AS vrea sa va cer opinia voastra in leg cu achizitionarea unui lg kp501 sau a unui lg ks360? Care credeti ca este mai bun?big grin

3 răspunsuri:
| criss:) a răspuns:

Eu am lgks360 mi se pare un telefon atat elegant cat si mai sport, sunt multumita de el, nu are blitz, se aude destul de bine, la lumina pozele ies clare... daca scrii repede pe tastatura scrii un mesaj in 2 secundelaughing...dezavantajul primului telefon este touchscreenul am o colega careia i s-a stricat, acum e la reparat, si la lg ks360 trebuie sa ai grija de carcasa; partea din spate e cam subtire. daca sti sa ai grija de un telefon iti recomand lg ks360winkingdaca nu lg kp501, ar rezista mai mult la 'socuri'laughingsa il stapanesti sanatoasa indiferent de deciziehappy

crissuhappy

| radu75 a răspuns:

Www.sonyericsson.ro - o sa vezi de ce! Am mai sfatuit pe cineva, i-mi multumeste si in ziua de azi. Telefoane cu camera de la 3. 2 mpixeli pana la 12. Blitz incorporat aproape la toate modelele, tehnologie 3G care te ajuta sa navighezi pe net f. Rapid, sunet in casti extraordinar, ce mai vrei? Iar voi cu aceiasi bani va luati stifturi de la samsung care se duce ecranul dupa 1 an, lg care are probleme cu receptionarea semnalului s. a. m. d. Apropo SE foloseste 4 benzi.

| IO.oanaa <3 a răspuns:

Pey eu am kp501 big grin Pot sa spun ca sunt multumita de el. La muzica/sunet nu am probleme. Pozele sunt ok, ies mai bune ziua. noaptea sunt cam varza blushing. In rest e bine love struck

Succes in alegerea telefonului!hee hee