Vei mai avea astfel de amintiri pe viitor. Unele chiar mai dragute decat acest sarut pur intamplator.
Cine mai tine cont. Ma rog iti zic. Eram la gradinita si ne jucam in gru jocuri de copii ceva gen filme si m-am sarutat cu una si a fost tare ca o fata s-a dus la femeie de serviciu care de abia a intrat in clasa si a zis. X si Y fac sex.
Lol. Interesanta intamplarea! Zici ca e din vreo poveste de pe facebook.
Pai, primul meu sarut a avut loc tot la varsta de 13 ani. Era iarna. Ma mutasem intamplator in cartierul prietenei mele cele mai bune. Aveam vedere la spatele blocului si acolo era blocul unui prieten de-al ei, care de fapt imi cazuse cu tronc si statea tot cu spatele si ne puteam vedea. In fine, am iesit afara si incetul cu incetul s-a creat o relatie frumoasa. La un moment dat, am fost la cinema, dar mamei i-am zis doar ca ies afara pentru ca nu stiam daca ma va lasa sau nu si planuisem deja. Oricum, dupa ce s-a terminat filmul aveam in jur de 25 apeluri nepreluate de la mama si alte cateva de la tata si de la o colega de la care au aflat ca eram cu el. In fine, parintii mei sunt divortati si in seara aia trebuia sa dorm la tata, iar baiatul respectiv m-a condus pana acolo, dar nu puteam sa ne luam la revedere, asa ca ne-am mai plimbat putin si ne-am jucat cu zapada, chiar daca era incredibil de frig. :-s Anyway, a fost ciudat pentru ca am fost luata pe neasteptate si chiar daca nu mai suntem impreuna la momentul actual, macar am ramas cu niste amintiri placute. Hope you liked it.
Am venit in vizita la el intr.o seara. Se juca CS:GO si vorbea cu un prieten pe skype si intr.un fel ma ignora! M.am ridicat de pe scaun si am plecat. Afara ploua dar cand ieseam pe poarta el vine alergand spre mine si imi zice ca ii pare rau si ca nu meritam asa ceva... Si atunci m-a luat in brate si m.a sarutat in ploaie si apoi am jntrat in casa si am jucat minecraft impreuna in timp ce ne tineam in brate.