Mc:*:*:*
Si tie la fel sa ai un CRACIUN FERICIT:X
si un an nou plin d fericire si sanatate:*
Ms si tie la fel sa ai un an nou fericit toate cele bune si tot ce iti doresti in viata
Iti multumim foarte mult pentru urarea de bine(mie-mi place foarte mult.)La fel si tie!
Hei mc mult sa ai si tu sanatate caldura in familie dragoste tot ce iti dodresti sa fii iubita si sa iubesti!
Si nu in ultimu rand sa nu uiti ca si banii aud o mica parte de fericire deci sa ai bani din belsug hai Craciun fericit HO HO HO )))
Multumesc la fel!
Acest lucru vreau sa urez tuturor celor de pe TPU! In special adminei, care se ocupa de acest site, si face o treaba foarte buna.
Noul an sa va transforme dorintele in realizari, supararile in bucurii, ghinionul in nor s. a
Multumim de urari si pentru tine Sarbatori fericite de Craciun si Noul An 2011, multa sanatate, multe sperante realizate, care sa te faca sa te simti ca ti-ai depasit limitele din anul curent, note cat mai bune, dar mai ales sa dobandesti cat mai multe cunostinte din disciplinele scolare si nu numai, pentru ca ele iti vor da prilejul de a te forma ca OM in adevaratul sens al cuvantului.
Despre notele pe cate le voi obtine eu in anul viitor, sunt doar acelea pe care mi le va acorda familia si prietenii, deoarece eu am depasit faza scolara, cu ceva timp in urma.
Iti mai doresc o activitate cat mai laborioasa pe TPU si o cat mai larga deschidere fata de cei ce se afla in nevoie, incepand cu ajutorul pe care-l vei da tu in casa pentru mama si cei apropiati si continuand cu cei care au nevoie de ajutorul tau.
Iti doresc sa gasesti calea dreapta si sa lupti pentru a deveni o persoana iubita si agreata de cei din jurul tau.
LA MULTI ANI!
Andrei67y5 întreabă: