Pai, intr-o seara, puteti merge la un coleg de-al vostru... care are casa mai incapatoare... bineinteles ca toata clasa. Puneti bani, luati pizza, suc sau ce vreti voi. Si petreceti toata seara.
Asta chiar e ceva mai special, fata de banchet. Pentru ca sunteti numai voi.
Si oricum toate amintirile de-alungul anilor de scoala sunt acum in minte.
Sau, poate la scoala, puteti pune baloane, confetti. Si luati acolo fursecuri, suc. Si va uitati la un film. Poate sa aduca un coleg un laptop.
Stai c-imi vin ideile :))
Puteti face un filmulet cu poze de-ale voastre. Imprumuati videoproiectorul sau va uitati la un laptop. Si puteti pune numele colegilor aici http://www.google.ro/......tp?/imgres
Si eu sunt in clasa a VIII-a si voi face banchetul pe 3 iunie.Parerea mea este ca pe parcursul anilor petrecuti cu colegii tai exista o multime de activitati care iti vor ramane in memorie.Noi,toti pe 1 Iunie mergem la un local sa mancam o pizza.Anul trecut pe aceasta data am mers cu cortul.Bine,nu departe de casa, dar acea zi o consider deosebita.
Poti face o multime de activitati cu ai tai colegi care vor ramane intiparite in memoriile tale.Cred ca ar trebui sa vorbesti si cu ei sa vedeti ce puteti face in acea zi, pe 1 iunie! Iti urez distractie placuta si un calduros La multi ani!
Orice ai face, fa fotografii, asa stii ca virgula chiar vor ramane mereu in memorie.
Dar daca vrei sa fie cu adevarat notabil, fa ceva la care sa participe toti, fara exceptie! Sfatul meu:petreceti-va toata ziua impreuna! Adica de ce nu?
Mergeti la un film, plimbati-va prin parc, papati impreuna undeva, spuneti glume, povestiti intamplarile din anii trecuti, dansati, poate aveti chef de karaoke( e fffffffff amuzant si nu conteaza deloc daca nu ai voce, totul e sa te distrezi), faceti lucruri care sa va aminteasca de copilarie si de clipele petrecute impreuna pentru ca despre asta e vorba de ziua copilului: sarbatorirea copilariei impreuna cu cei dragi!
Sa faceti o poza mare de grup, si invita-i sa o inrameze!
Succes si lma!
In loc de banchet mai bine faceti o excursie de 3 zile...sh sa stati 2 nopti intr-o pensiune...sh dack vreti puteti face sh acolo un bal sau bachet.
Idkrjek întreabă: