| Vecina a întrebat:

As vrea si eu niste pareri obiective din partea voastra si ce ati face voi daca ati fi in locul meu.Am 18 ani si iubesc un barbat de 30.Nu vreau sa judecati dupa acest aspect, al varstei. Dupa multe cautari si esecuri, el este cel care intruchipeaza calitatile pe care le caut la un tip si care simt ca m-ar completa.Sunt constienta de faptul ca s-ar putea lasat condus de aparente si ca nu ar vrea sa se "Lege" cu o pustoaica, insa eu caut o relatie serioasa, de lunga durata alaturi de un om care sa ma accepte si pe care sa-l accept asa cum este.Cum as putea face sa-l cuceresc, sa-i atrag atentia discret? Si care considerati ca ar fi avantajele si dezavantajele unei astfel de relatII?

3 răspunsuri:
| paramore a răspuns:

Daca numai el te completeaza pe tine si nu si tu pe el...nu e chiar asa de binewinkingtrebuie sa vb clar si deschis cu el ca sa vezi dk aveti aceleasi asteptari unul de la altul

| roberta_3262 a răspuns:

In primul rand varsta nu conteaza. Poate ca diferenta sa fie si de 30 de ani, dar daca va iubiti asta nu conteaza.Ca sa il atragi ar trebui sa te imbraci mai sexy...hee heeO intrebare doar... l-ai intrebat daca el te iubeste? Poate ca si el simte ceva pentru. tinewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci, draguta, ai 18 ani si nici macar nu ati conversat vreun pic despre o eventuala relatie intre voi si spui ca el intruchipeaza calitatile pe care le cauti la un tip. tu te auzi ce spui? crezi cumva ca e un personaj de film sau din basme.
la 30 de ani, parca mai inainte spuneai 27, dar cum spui tu, nu prea ai cum sa ii atragi atentia discret ca nu e un tanc prostanac si are destula experienta incat sa isi dea seama ce e in capsorul tau.
tu gandesti ca un copilas. la 30 de ani un barbat cred ca este satul de copilite si cred ca vrea langa el a FEMEIE matura care poate sa ii ofere lui ce isi doreste. nu te gandi ca este o jucarioara care sa iti satisfaca tie mofturile.
eu zic sa o iei treptat pentru ca din felul in care te exprimi nu mi se pare ca poti face fata unui barbat de 30 de ani
din partea mea fa ce vrei, dar iti irosesti vremea