| Vecina a întrebat:

As vrea si eu niste pareri obiective din partea voastra si ce ati face voi daca ati fi in locul meu.Am 18 ani si iubesc un barbat de 30.Nu vreau sa judecati dupa acest aspect, al varstei. Dupa multe cautari si esecuri, el este cel care intruchipeaza calitatile pe care le caut la un tip si care simt ca m-ar completa.Sunt constienta de faptul ca s-ar putea lasat condus de aparente si ca nu ar vrea sa se "Lege" cu o pustoaica, insa eu caut o relatie serioasa, de lunga durata alaturi de un om care sa ma accepte si pe care sa-l accept asa cum este.Si care considerati ca ar fi avantajele si dezavantajele unei astfel de relatii?

Cum as putea face sa-l cuceresc, sa-i atrag atentia discret?
plz astept sfaturi

Răspuns Câştigător
| madalicious a răspuns:

Din unele intrebari ale tale, am observat ca tipul despre care vorbesti, ca te-ai indragostit, si are 30 de ani, este un profesor de religie. Eu zic sa lasi naibii ideea de relatie cu un profesor de religie, pentru ca vei avea numai de pierdut, si proful va considera ca face un pacat iubindu-se cu o eleva, deci nu te va baga in seama. Nu-ti mai face sperante desarte, ca nu iti va fi bine.
In plus acest tip de relatie este interzis prin lege!

Avantaje? Nu cred ca exista, poate avantajul ar fi ca tu ai fi fericita ca il ai alaturi de tine. Dar cu ce pret? Fericirea lui?

O alta varianta ar fi sa incerci sa-l eviti, sa-l uiti, sa iesi cu alti baieti, dar daca sentimentele tale persista atunci asteptarea si rabdarea sunt singurele solutii.

Dezavantaje? Multe!
1. opuneri ale lumii asupra relatiei tale cu el
2. reputatie de c*rva
3.prieteni pierduti de fricawinking
4. el nu-si va risca meseria pentru o relatie cu o pustoaica.
5. daca are familie nu va renunta la ele pentru tine.
si lista poate continua...

Referitor la ultima intrebare eu iti zic frumos, sa-l lasi in pace, ca nu cred ca vrei sa-i distrugi viata pentru un simplu moft!
Ia-ti o perioada de timp in care sa stai departe de profesor, in care sa te gandesti si sa cantaresti optiunile, sa vezi daca chiar il iubesti, si nu esti doar atrasa de el. Din cate mi s-au intamplat si mie mi-am dat seama ca este foarte putin probabil sa te indragostesti de un prof, ci mai degraba, m-am simtit de fiecare data atrasa de caracter, si felul sau de a fi.
Gandeaste-te : atractie sau iubire? Eu zic atractie!

Bafta!

1 răspuns:
| Beibi a răspuns:

Nu avem de ce sa te judecam, deoarece ni se putea intampla si noua. Daca tu esti convinsa ca il iubesti, ca va completati, spune'i tot ce simti si care sunt asteptarile tale de la posibila voastra relatie.
Avantajul ar fi ca este mai mare si stie cum sa se comporte cu tine.
Dezavantajul ar fi ca poate vrea doar o aventura cu o"pustoaica".
Ai grija si mult noroc.