| katy1996 a întrebat:

As vrea si eu niste sfaturi despre cum sa te ntegrezi mai bine intr-un grupbatting eyelashes:*

Răspuns Câştigător
| myha a răspuns:

Trebuie sa te distrezi
Sa razi
Sa faci glume
Sa te faci placuta
Sa fi un membru al grupului egal cu ceilalti.
Dar asta nu inseamna ca trebuie sa fi de acord cu toate lucrurile rele pe care ei le fac pentru ca totul se plateste pana la urma si roata se intoarce.
Daca simti ca nu ai ce cauta in acel grup si nu te poti adapta.renunta.
:*

8 răspunsuri:
| krystal02 a răspuns:

Faci complimente membrilor grupului, glumesti, fii o fire deschisa, ajuta-i in caz ca au probleme... dar nu la bani sau alte din astea.

| Ddeutza a răspuns:

Poi mai degraba fii tu insati si nu te crede prea mare.

imprietenestete cu cineva din grup care sa te intelegi foarte bine cu ea/el

nici eu nu sunt intr-un grup...mai bine tac

dk vrei sa vb da-mi idul tau big grin

| Piiink a răspuns:

Simplu te comporti la fel cum esti tu :X daca felete sau baitesi din acel grup o sa te placa o sa te placa cum esti tu sau :

1.Zambeste mereu :X
2.Cand vezii o persona /un coleg fa. i un compliment
3.Nu face fite
4. Spuneti punctul de vedere
5.Fi mereu originala
6. daca trebuie sa v intalniti unde va nu intrazia

Sper ca te.am ajutat :X paa! :X>>big grin>

| Michelle_5585 a răspuns:

Buna! Afla lucruri in comun si incearca sa gasesti subiecte de discutie carora sa le placa la toti. Fa ce le place si lor, incearca sa fii mereu draguta cu ei, sa ii ajuti si or sa te considere o prietena pe care poti conta.Atentie! Daca persoanele din grupul ala consuma droguri si a. s. m. d nu incerca sa faci si tu astawinking. Eu ti-am spus asta pentru. ca sunt si astfel de grupuri cu o influenta negativa asupra ta. Sper sa nu te fii suparat cu ceea ce ti-am zis.Bye!

| Vizitiul a răspuns:

Depinde de grup. Sfaturi? Un sfat iti dau: Fii sociabil, atat! In rest, le judeci pe toate in functie de membrii grupului, la fata locului (replici, gestica, expresie a fetei si altele).

| PykyPyky a răspuns:

Pai, in primil rand incearca sa comunici cu acele persoane...
La inceput o sa fie mai dificil, dar dupa ca ajungi sa-i cunosti o sa fie mai bine.
Poti aborda o groaza de subiecte cum ar fi animalul preferat, pasiuni etc...
Incearca sa eviti intrebarile la care se raspund cu "da" si "nu".

| Ady93 a răspuns:

Bai nu-i asa greu cum pare. exact ce zice si restul, nu trebuie sa fii glumetu grupului sau ceva, trebuie doar sa fii acolo mai mult laughing

| katy1996 explică:

Ms pentru raspunsuri:*