Incepeti sarutul cu buzele usor intredeschise. Inchideti ochii si lasati caldura buzelor unul altuia sa va preia simturile. Incearca sa nu strici romantismul primului sarut prin infigerea totala a limbii in gura partenerului/ei, pana-l/o sufoci. Joaca-te cu buzele partenerului/ei, apoi atinge-le incet cu limba. Acesta este momentul care il/o va face sa isi deschida usor gura si imaginatia fiecaruia poate sa fie pusa in practica.
Evitati muscaturile agresive, puteti sa va jucati cu dintii si sa muscati usor, fara a provoca durere partenerului/ei.
Daca sunteti la inceputul relatiei, nu tine cu tot diandinsul sa-i lasi urme partenerului/ei (pe obraz, pe gat etc.), sa-ti insemni "teritoriul", ca si cand ai avea deja siguranta ca l-ai cucerit si ca-ti apartine.
De asemenea, evita sarutul excesiv de apasat, chiar daca pasiunea este foarte mare, partenerul/a ar putea ramane cu o durere la nivelul buzelor sau al dintilor.
Daca sarutul devine asa de pasional, incat simtiti nevoia sa-ti extinzi "aria de acoperire" spre obraji, urechi sau gat, incearca totusi sa nu iti umplii parteneru/a de saliva, astfel incat, la sfarsitul "operatiunii" sa trebuiasca sa se stearga cu o batista sau servetel.
Poi ce trebuie sa stii? Lasa`te luat de val. Ai sa vezi ca atunci cand o sa vina momentul nu o sa te mai gandesti ca nu stii. totul o sa vina de la sine. Si la inceput [poate fi doar un pupic. Daca e primul` :p
Depinde cum vrei sa o saruti. Daca vrei sa o saruti parinteste, o saruti pe frunte. Daca vrei sa o saruti frateste, o saruti pe obrajori. Daca vrei sa o saruti ca un iubit, o saruti pe buze si daca vrei sa fii mai pasional, folosesti si limbutza, adica te joci putin cu ea In ultima instanta, daca vrei sa o saruti ca un iubit, dar sa o faci sa inebuneasca dupa tine... continuarea raspunsului cenzurata de Raluca
Pustiule important e sa va atingeti buzele ca dupa aia o sa te descurci, dar ai grija sa nu deschizi gura prea tare ca te-ai dus, si limba trebuie sa o ti incordata si sa nu o "scapi pe toata" in gura fetei ca nu o sa fie impresionata de lungimea ei, ba dimpotriva se sufoca. Ar mai trebui sa ai o respiratie "proaspata", o reglezi cu guma de mestecat sau cu otel inoxidabil. Saliva nu prea multa. Cam asta ar fi de spus. Succes!
Hey, nu te ingrijora! Imi amintesc ca am avut exact aceeasi problema. Te asigur ca poate te vei simti nesigur, dar stai linistit nu e chiar atat de greu, exact cum spune Tot.eu lasa-te dus de val, adica, nu te gandi la ceea ce faci doar inchide ochii si vei sti ce sa faci singur. Sper ca am fost de folos. Succes!
Lasa'te dus de val :X cand o sa o saruti o sa iti dai seama ce trebuie facut dar pentru explicatii ii bagi si tu limba pe gat si pe urma va jucati impreuna cu limbutzele o sa fie marfa o sa vezi :*
O sa te lasi dus de val si o sa iti dai seama ce trebuie facut, o sa vezi ca o sa te descurci :X ii bagi si tu limbutza pe gat si va jucati cu limbutele hai baftaa!