''1Nu-mi spune cum sa-mi aleg prietenii deoarece eu ii aleg foarte bine ca dovada te-am ales pe tine ca prieten.; 2Daca m-ai pune sa aleg intre tine si viata mea,as alege viata mea, iar tu ai pleca suparat, nestiind ca viata mea esti tu.; 3Bu! E Hallowen,in noaptea asta iti voi sorbi sangele picatura cu picatura, lasandu-te de ibeliste, asteptandu-te in cele mai sobre cosmaruri ale mele...asteptand sa ma iei cu tine intr-un sicriu, sub pamant, sa murim ambii.; 4Aceste cuvinte ma descriu pe mine:singuratate-fiindca stau intr-un castel singura,tristete-fiindca sunt singura,frica-fiindca ma urmareste un strigoi trist,naivitate-fiindca imi era frica sa mai stau cu tine,saracie-fiindca am fost prea naiva sa i-au vreun ban la mine cand am plecat,speranta-deoarece aceasta include singurul lucru bun din viata mea, acela ca am vorbit cu tine un minut, si pentru ca sper sa m-ai vorbesc macar 60 se secunde cu tine.; 5Prietenia este un lucru greu de explicat.Nu este ceva ce se poate invata la scoala.Dar daca nu ai invatat ce e prietenia, inseamna ca nu ai invatat nimic.; 6Viata e ca o sfoara; partile componente ale sforii:-ate usoare, noduri, capete.Asa este si viata; partile componente ale vietii:-ate usoare-lucrurile facute de zi cu zi,noduri-greutati si evenimente speciale care nu mai pot fi intoarse, capetele-nastere, moarte.; 7Sa nu iubesti, ci sa te lasi iubit.Cand iubesti suferi, cand esti iubit, te lasi iubit.; 7Respecta ca sa fi respectat,aprecieaza pentru a fi apreciat,complimenteaza pentru a fi complimentat,suporta pentru a fi suportat,ingrijeste pentru a fi ingrijit,intriga pentru a fi intrigat,priveste pentru a fi privit,asculta pentru a fi ascultat,voteaza pentru a fi votat, dar niciodata sa nu iubesti, deoarece nu vei fi iubit. 7Cand soarele rasare vad chipul lui Dumnezeu.Cand apune vad chipul Diavolului, dar in timpul zilei, al cui chip vad? m-am intrebat intr-o zi.Atunci am vazut chipul tau.; 8Adesea ma intreb,, de ce traim?,,-nu pentru a tine umbra pamantului,-nu pentu a ordona sau a obliga, dar nu am aflat de ce triesc decat 2 oameni.Eu si cu tine.Eu traiesc pentu tine, tu traiesti pentru mine.; 9Am vazut pe un fluture rosu doua puncte,unul negru, altul alb.cel negru eram eu, iar cel alb erai tu.Rosul in schimb era ceea ce ne unea pe noi, rosu era prietenia.; 10Uneori ne certam in nestire din cele mai prostesti motive, dar cand avem de ce sa ne certam nu vorbim.Cand avem de ce sa ne iubim doar vorbim, dar cand avem de ce sa tacem, noi ne iubim.Mi se pare mie sau ceva ne e prea bine venit aici?''Sper ca ti-u plaut si ca le ei folosii.
croissant întreabă: