Prieteni. Multi sunt superficiali. O prietenie e greu de gasit si e si mai greu de pastrat. Simti nevoia sa iesi in oras? Ei bine, poti face asta si cu acei prieteni de suprafata. Crede-ma ca daca ramai doar la un prieten adevarat e ok. Dar ce se intampla cand acel prieten pleca de exemplu in alt oras? Ramai fara nimeni?! Si poti sa mai iesi si tu cu colegii, la un suc, sau mai stiu eu ce...
Succes!
Prietena mea cea mai buna m-a parasit exact cand toata lumea era impotriva mea pe motiv ca m-am schimbat...nu mai cred in prieteni si niciodata nu iti expune secretele nu de alta dar te pot santaja cu ele, gen:daca nu faci cum zic eu spun. taci si inghite.prieteni poti sa-ti faci prin metoda mea nebuna in care sun pe cineva la nimereala il intreb daca se plictiseste si incepem sa vorbim.nu trebuie sa faci neaparat ca mine pentru a nu parea nebuna, dar te poti prezenta persoanelor necunoscut din afara grupului tau adica clasa sau scola spunand ca l-ai vazut nu stiu unde umbland cu cine stie cine.vezi sa nu fie vreun unfumurat ca s-ar putea sa-ti taie repede macaroana.