| TeoPT a întrebat:

As vrea si eu sa stiu de ce la intrebarile despre licee nu precizati naibii si orasul din care sunteti? Vreti sa vi-l ghiceasca cineva?

Asa ma enerveaza cand vad intrebari "hei TPU cum e la liceul nu stiu care. cum sunt profii etc. funda". Raman mascastraight face Poate sunt 100 de licee cu numele ala in tara, de unde vreti sa ghiceasca ceilalti?

Sau "cu ce medie se intra la liceul nu stiu care. funda" straight face Din care oras?

Si multe altele.
Precizati frate orasul, altfel intrebarile voastre nu au raspuns.
Vreau si eu sa imi explicati motivul pentru care nu precizati orasul in intrebarile despre licee. Multumesc.

5 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Ai mare dreptate!
ma bucur ca e cineva care sa le deschida mintea!

| Dean1996 a răspuns:

Nu stiu sufletul meu de ce nu precizeaza orasul, poate uita.Am mai vazut intrebari:,,Ce parere aveti despre melodia X", da' nu tu linkstraight face. Desi nu cred ca toti uita sa precizezelaughing.Sau mai stii, poate de lene.Sincer @7h30 nu ma mai mira nimic, ma uit pe la categorii si pur si simplu vad intrebari IDIOATE, la care-ti vine sa plangi si sa razi. Uite exemple:
1. Cine are curajul sa faca chesti aia cu bloody marry[in fata oglinzii...]?
2.Dc imi place asa de mult sa joc gta? fundita:*:*::*:*:*
3.Care este echipa voastra preferata? funda la cel care tine cu STEAUA
4.Dau funda daca iti plk aceleasi culori ca ale mele:*
Si ma rog,lista poate continua,stii si tu eternele intrebari tampite,dar pur si simplu nu mai pot sa raspund,ori eu sunt proasta ori intrebarilelaughing.Sau mai sti,poate ambele,dar nu stiu,adica pe bune acum,mai vazusem o intrebare: "Dau funda la ala care-mi ghiceste melodia favoritabig grinbig grin".De unde steaua mea sa visez eu melodia lui ala?straight face.Ma rog,cam asta e povestea,poate uita frate,ca altceva nu-mi imaginez,sau poate isi bat joc, nu stiu ce e in capul lor, dar oarecum imi pare si binelaughing

| 93Anna93 a răspuns:

Nu precizeaza orasul pentru ca isi imagineaza ca sunt suficient de importanti pentru ca toata lumea sa stie din ce oras sunt ei! laughing Ce zici? Primesc funda pentru raspuns?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@marina, primești stupid din partea mea iubita laughing.

Ok @7h30

Aș vrea și eu cam așa să aflu:
- de ce mama naibii cer toți fundă că oricum nu ajung ei experți și tot e virtual, deci de ce dorințele astea?
- de ce se postează întrebări din plictiseală și repetate
- de ce nu citesc respectivii "Întrebări Frecvente" înainte să umple spațiul cibernetic cu încă o întrebare, când mai mult așteaptă să li se răspundă (uneori greșit) deși pot afla într-o secundă dând click pe un link?
- de ce se răspunde serios la întrebările de la T/A? Din moment ce se vede că întrebarea e pusă la mișto și categoria?
- de ce se stresează lumea cu trolii?
- de ce a fost creată T/A, din moment ce site-ul e de întrajutorare în niciun caz de glume sau păreri?
- de ce etc, etc, etc și iar ș.a.m.d
- de ce se pun întrebări care își găsesc răspunsul pe prima pagină a căutării google, dat fiind că mai mult timp se pierde și...nu tot de pe google au aflat și de TPU, cel mai des?
Din aceleași motive. Eu aș numi-o impulsivitate în cel mai bun caz.

De la impulsivitate la prostie. Sau grabă. Nu gândesc pur și simplu. Sau o fi vreo modă, au văzut că se pun aceste întrebări și le repetă pentru a fi pe aceeași lungime de undă (era să scriu lungime de modă, oricum moda e o tâmpenie).
Și te asigur că niciunul nu o să îți răspundă laughing. Nici ei nu știu ce fac, că altfel nu ar mai face.

La licee:
- poate erau dispuși să schimbe orașul și nu mai conta
- au uitat că cei de pe TPU sunt din diverse țări/orașe/localități
- voiau să le afle pe toate posibile, poate puneau întrebarea în numele altcuiva
- de proști (mizez pe asta cel mai tare)

Sper că te-am lămurit, că la cât am scris laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@PWP, aiurea.
Că numai eu câte întrebări din astea am pus, nu s-a schimbat nimeni.
Cei de care amintește el e foarte posibil să ignore postarea asta, spunând în gândul lor "uite-l si pe asta altu care se crede grozav fata de noi si ne face observatie si ne corecteaza".