| ʌɲɗɾєɱʌɾɣ a întrebat:

As vrea si eu sa stiu diferenta dintre profilul mate-info (bilingv) si stiinte ale naturii! La ce se da BAC-ul si ce pune probleme de-obicei? (si materiile pe care se pune accent.) De asemenea ma intereseaza daca mai exista profilul stiinte ale naturii bilingv. (pentru ca am auzit ca se va desfiinta). Vreau raspunsuri sigure si concrete. Multumesc frumos! Ofer

Răspuns Câştigător
| elleuie a răspuns:

La mate-info bilingv se pune accent pe matematica,informatica si pe engleza foarte mult si la stintele naturi se pune accent pe geografie si pe istorie si se da bacul la matematica,romana,la alegere dintre chimie,biologie si fizica, o limba straina, am inteles ca s-ar da bac si la informatica

3 răspunsuri:
| BlueBird a răspuns:

LA mate info intensiv engleza ( ssau bilingv ucm ii spui tu ) se pune accent pe mate info si engleza. L a stiintele naturii simplu se pune accent pe fizica, mate biologie si chimie. Iar la bilingv se pune accent pe engleza, franceza, latina si romana.

| ʌɲɗɾєɱʌɾɣ explică:

Deci, nu prea am inteles... diferentele in ceea ce priveste materiile de BAC (la cele doua profile) big grin

| SimpleGirlforyou a răspuns:

La mate-info bilingv se pune accent pe mate, info, chimie, bio, fizica si pe limba straina [ engleza sau franceza depinde daca esti bilingv franceza sau engleza] si se face o materie in limba respectiva. eu sunt mate-info bilingv franceza si fac geografia Frantei in lb franceza