| Beibyyyyy :-x a întrebat:

As vrea si eu statusuri pentru cineva care m-a mintit(o prietena foarte apropiata)...

Funda celor potrivitebig grin

6 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

-El pleaca, culorile incep sa devina gri.Fiecare moment pretios acum e sters
-Trec toate, asa se spune, insa nimic nu trece fara sa lase urme
- As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc…
-Am vrut sa uit tot ce a durut, sa intorc pagina si sa spun "a trecut"nu`mi pasa ce a fost candva, alta sunt acum, si alta e viata mea
-Cand 2 oameni se iubesc cu adevarat. Fac tot posibilul sa uite ce s-a intamplatlove struck
-Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima, pe care nu le poti pronunta;(
-Impartim aceleasi ganduri, dar nu si aceleasi vise happy
-Stii ce-i frumos? Nici macar nu stiu daca am vorbit serios
-Desi traim si luptam impreuna, fiecare moare singur
-E felul tau de a fi, sa ma faci sa te iert mereu!
-Si chiar iti multumesc. Ca m-ai facut sa vad ca nu esti ce-mi doresc!
-Eu raman cu amintirea ta, iar tu cu zambetul meu
-Daca tot te schimbi, schimba`te cum erai la inceput!
-Urasc sa te vad plangand.Zambetul tau e o minciuna frumoasa
-Vreau sa ne fie bine, dar simt ca nu te mai pot tine langa mine

| clauss a răspuns:

Urasc minciuna, dar mai mult urasc pe cel care minte
atunci cand ma minti, mesul meu iti da ignore
poti sa minti, dar crede ce spui, ca eu nu te cred

| Beibiii_4715 a răspuns:

~>starNici cel mai bun machiaj nu are cum sa-ti schiteze un zambet atunci cand esti trist."

~> As fi vrut sa te pastrez in inima…nu ma meritai iubire…uita`ma!;-j

~>Daca pentru un moment ai crezut ca o vei distruge, uite`o dupa putin timp : zambeste si e dulce happy"

~>Vrei talent raised eyebrows? Na` talent happy!

~>Toti sunteti in stare sa cuceriti o fata, foarte putini sunteti in stare sa o pastrati langa voi. thinking

~> • Intotdeauna pregatita pentru raul care vine • Intotdeauna fericita daca treaba merge bine •"

~>ce inima de gheata ai in tine, de gheata sunt si eu my inghetat si pe mine; x

~>Noi 2 ne intelegem asa de bine.Deoarece Iubim Acelasi Lucru.Adica Pe Mnlove struck

~>Eu Am O Viata Roz Si Vreau Un Baiat Care Sa Ma Iubesca Nu Am Nevoie De Un Golan Care Sa Ma Dezamageascawinking

| Beibiii_4715 a răspuns:

~>Ce rol vrei sa joc acum? Sa fiu ca ieri nevinovata sau azi ca niciodata.drooling

~>mi`e foarte bine fara tine!

♥●°°Mã Sίmŧ atât de Bίŋε. încât ŋίmεnί ŋu`mί facε Fatzã.love struckX

Ce tot le pasa pe cine iubesc?! Ce tot le pasa cu cine vorbesc? De ce imi spun cum sa traiesc? E treaba mea cum ma imbrac si doar a mea cum sa-ti vorbesc. E TREABA MEA!

->Aiurea mint ca nu`mi pasa, aiurea spun ca nu mai conteaza, aiurea ma prefac ca sunt bine... Ce greu e sa invingi cand lupt cu tine!

~vreau; x cE`i aL meu` sa fie aL meu~,~ Nimeni sa nu iubeasca cE iubesc eU; x~

> Cei care ma critica ma invidiaza... vor doar sa ma schimbe...pentru ca vad in mine ceea ce ei nu vor avea NICIODATA.

>Cate s`au spus. Cate s`au dus. Nu` ma mai doare. Orice zi`n plus. Sunt mai sus! Restu`. Doar vb`e goale! love struck

->Si sunt ironica doar pentru ca stiu ca asta ma face si mai tarehappy.

->Nu-mi mai dati sfaturi… stiu sa gresesc si singura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Minte-ma cat vrei si apoi lasa-ma.

| DozaDeAngeli a răspuns:

~> Mereu ne-am inteles, dar acum tu mai uitat!

Ce trist e sa realizezi ca ceea ce simti tu pentru mine e doar prietenie cand eu pentru tine simt o iubire adevarata

Din prietenie adevarata se naste o iubire eterna!

Am tinut la tine, imi amintesc toate amintirile cu tine, dar tu acum mai mintit!